Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Begin direct vanaf het begin!  – SPORT

Begin direct vanaf het begin! – SPORT

Ligue 1 Uber Eats hervat zijn rechten. Vanaf vanavond wordt het Franse kampioenschap hervat, met Lyon Ajaccio als eerste affiche om 21.00 uur. Morgen keert Racing Club de Strasbourg terug naar La Minau, waar het team van Monaco gastheer is. Een wedstrijd die naar verwachting een ingewikkelde zal worden voor de mannen van Julian Stefan.

De Monegaskische formatie verloor zijn belangrijkste troef op het middenveld, Aurélien Tchouaméni, en werd voor 80 miljoen euro verkocht aan Real Madrid. Maar het team van Monaco heeft zich deze zomer versterkt, met vooral de komst van twee in de aanval. Zwitsers international Brielle Embolo, die voor 12,5 miljoen euro in het emiraat arriveerde, afkomstig van Borussia Mönchengladbach. Vorig seizoen scoorde hij 9 doelpunten in 29 wedstrijden in Duitsland. De tweede spits is Takumi Minamino, een Japans international die voorin op elke positie kan spelen, ook al voelt hij zich meer op zijn gemak als nummer 10. Hij komt uit Liverpool voor 15 miljoen euro en heeft goede ervaring op het Europese podium.

Straatsburg, verlegen van de transferwindow

Van zijn kant registreerde de Elzasser ploeg het vertrek van Anthony Cassie, die vrij met FS in Mainz binnenkwam, en Frederick Gilbert, die terugkeerde naar Engeland, naar Aston Villa. Hij werd vervangen door de komst van twee uitgeleende spelers, Colin Dagba van Paris Saint-Germain en Ronald Pierre Gabriel van FSV Mainz. Om de linkervleugel van de verdediging te versterken is het Thomas Dillen die vrij komt uit Metz. Julian Stefan zei gisteren op een persconferentie dat hij graag dezelfde groep aan de gang zou houden, maar voegde eraan toe dat als hij zou vertrekken, de speler in kwestie zou worden gewisseld.

READ  Messi wil als wereldkampioen "nog een paar wedstrijden meemaken".

Close match in La Meinau

Monaco arriveert in Straatsburg met slechts één idee, winnen om hun vertrouwen op te bouwen voor hun reis naar Eindhoven in Nederland. De spelers van Straatsburg kunnen op La Meinau rekenen op hun zeer trouwe publiek. Deze eerste bijeenkomst zal uitverkocht zijn.