Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frankrijk basket: De kapitein is Fournier

Terwijl Nicolas Batum deze zomer uit het Franse nationale team is gestapt, is Yvan Fournier aangesteld als aanvoerder van de Blues op het komende EK. Rudy Gobert wordt zijn plaatsvervangend kapitein.

Vincent Colette en de blues maakten hun keuze. Nicolas Batum, jarenlang aanvoerder van het Franse nationale team, zal het volgende Europese kampioenschap missen. Terwijl de driekleurige groep vrijdag de eerste fase van hun voorbereidingen in Nanterre afrondde en zondag hun eerste vriendschappelijke wedstrijd tegen Nederland speelt op het Kendarina-terrein in Rouen, Groep Frankrijk is gevraagd om zijn nieuwe leider voor de komende weken te benoemen, zo maakte Vincent Colette bekend tijdens een persconferentie. ” Donderdag hebben we een gezamenlijke inlichtingenvergadering waarin deze kwestie op tafel komt., kondigde toen het hoofd van de blues aan. Ik zou de kapitein niet alleen kiezen. De bondscoach maakt er geen geheim van dat de keuze moeilijk zal worden tussen Yvan Fournier, die een van de ‘duidelijke kandidaten voor de baan’ was, en Rudy Gobert, die geen geheim heeft gemaakt van zijn ambitie richting de Blues.

Fournier wilde dat niet per se

Uiteindelijk was het de speler van New York Knicks die de steun kreeg van zijn teamgenoten. Via een bericht op het account Twitter Van de Franse basketbalteams is Yvan Fournier officieel benoemd tot captain of the Blues. Ondertussen is Rudy Gobert de plaatsvervangend kapitein Ter gelegenheid van de verkiezingscampagne om de keuze voor driekleur te leiden naar een nieuwe titel van Europees kampioen, een jaar na de zilveren medaille op de Olympische Spelen in Tokio. ” Het is niet iets dat ik beweer dat ik niet per se een bepaald verlangen heb om een ​​leider te zijnIk heb de nieuwe blueskapitein onlangs aan de pers verteld. Leiderschap komt op dit gebied van nature voor. Het zal de beslissing van de coaches zijn en het zal worden gerespecteerd, dat is alles. » Eerste kapiteinsrang van een St. Maurice-burger die zondag wordt vrijgelaten En dat de persoon in kwestie het ongetwijfeld zou willen zien doorgaan naar de EK-finale.

READ  De eerste wedstrijd, het eerste doelpunt, de eerste titel... Een hattrick voor Mane!