Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato – Barcelona in het middelpunt van een wereldwijd schandaal? Tot ziens op 2 september

In een onverwachte zomerse transferperiode vanwege zijn financiële problemen, slaagde FC Barcelona erin om Ravenha te kopen van Leeds. Een speler die zich losmaakte van de Engelse topclubs verraste de wereld en walgde van de president van Leeds. Die laatste waarschuwt Barcelona nu al bij wanbetaling.

Lewandowski, Conde, Ravenha. FC Barcelona heeft een indrukwekkende transferperiode gehad door die ogenschijnlijk te vergroten. Het is een echt wonder als je de schuldenproblemen kent waarmee de Catalaanse reus te maken heeft. Laatstgenoemde blijft zijn spelers vragen om hun salarissen te verlagen en worstelt al enkele maanden om de Spaanse salarisplafond te doorbreken. Engeland was merkbaar geschokt toen Ravenha het koninkrijk zag verlaten. Premier League-clubs, geleid door Chelsea, leken in staat om hem voor meer geld vast te leggen dan Barcelona.

Leeds-eigenaar nodigt Barcelona uit voor het account

Een indruk die werd versterkt door het laatste optreden van Ravenha-eigenaar Leeds United vorig seizoen. Media-interview de atleetAndrea Radrizzani was niet al te blij met de richting die zijn Braziliaanse speler is ingeslagen. Terwijl Chelsea een beter aanbod had gedaan en instemde met de Blues, moest de baas van Leeds een verandering doorvoeren vanwege de wens van Barcelona en Ravenha om zich bij de Blaugrana aan te sluiten.

Bitter over de methode zet hij vooral vraagtekens bij de financiën van de Catalanen en belooft hij represailles als Ravenha’s transfersom niet wordt betaald. “ We hadden een overeenkomst met Chelsea en ik schaamde me voor deze verandering van positie. Het was een echt gebrek aan respect voor mij en de manier waarop dingen werden gedaan was gewoon niet goed. […] Als Barcelona het transfergeld van Raphinha niet vóór 2 september betaalt, zal dat een enorm probleem zijn en zullen er wereldwijd gevolgen van de media zijn. Stevig, heel slim, beloofde hij.Hij kan de financiële situatie van FC Barcelona, ​​​​de koning van de misleiding in Europa, vertellen tijdens deze zomerse transferwindow.

READ  Mercato: Voor 2022 stuurt Mbappé een laatste sterk signaal naar Real Madrid!