Parijs profiteert van het geschenk – spelersoverzicht en notities (Paris Saint-Germain 2-1 Augsburg) – voetbal

Aanzienlijk hersteld en beter in de tweede helft maar verdedigend nog zwak, won PSG dankzij een geschenk woensdag in een warming-upwedstrijd tegen Augsburg (2-1).

Draxler en Paris Saint-Germain domineren de draad!

Na Le Mans (4-0) en Chambley (2-2) zette Paris Saint-Germain de voorbereidingen voort met een overwinning over de rand tegen Augsburg (2-1) woensdag in Orlan. Het mooiste was in de tweede helft, dat de Parijzenaars bang waren voor hun herhaalde verdedigende fouten.

Met elf zonder de minste rekruut en altijd zwaar aangepast ondanks Navas, Jay of zelfs Icardi’s ambtstermijn, hadden de mannen van Mauricio Pochettino moeite om de druk van de tegenstander voorin te ontlopen in zijn fysieke voorbereiding en de Parijzenaars vielen in balbezit.

Navas DJ in formaat

Met de bal verloren en gevaarlijke posities, bracht de hoofdstadclub zichzelf in gevaar, maar Finnbogason sleepte zijn voeten en liet Navas van dichtbij binnenkomen, waarna de keeper ontspande om het schot van Niederlechner te blokkeren. In de loop van de minuten kwamen de Parijzenaars in een stroomversnelling onder het meedogenloze Westen, dat Jekevich testte met een krappe bocht, Simmons en vervolgens Icardi, en vervolgens de band op zijn hoofd in het strafschopgebied verwarde.

Terwijl hij de controle leek te hebben, herstelde de vice-kampioen van Frankrijk zich van een massale stilstand door Navas die van dichtbij knikte van Strobel, en gaf uiteindelijk buitenspel aan. Paris Saint-Germain reageerde vlak voor rust met een trap van Ebembe die in twee etappes werd gestopt door de keeper van de tegenpartij. In de loop van de minuten was de Duitse pers na de kleedkamer steeds minder intens.

PSG scoort… en wordt gearresteerd

Niet echt ongerust meer maakten de Parijzenaars van de gelegenheid gebruik om door Draxler op voorsprong te komen na een snelle aanval van Navas (1-0, 62). Maar het voordeel duurde niet lang, want de PSG-doelman maakte een verse stop tegen Niederlechner en verloor in twee etappes op een hoekschop van de Duitser (1-1, 66). Hij zou de Costa Ricaan kunnen vervloeken na zijn verdediging die hij weer in de steek liet…

READ  “Ik ben hier niet langer om er aantrekkelijk uit te zien op tv”: Klaus, een nieuwe optie aan de rechterkant voor the Blues

Le kado de Gouweleeuw

Bij een meer onsamenhangend einde van de wedstrijd vanwege de vele wijzigingen die aan beide kanten werden aangebracht, kregen de Reds en Blues de beste kansen, maar Draxler en vervolgens Kalimundo misten op hun beurt het punt. Nadat ze in de laatste minuten door een schot van Cordoba werden gered door de lat, waren de Parijzenaars erg blij om in de verlenging te winnen met een doelpunt tegen zijn kleine gemuilkorfde kant van Guilio (2-1, 90+1). De volgende ronde is zaterdag tegen Genua.

Wedstrijdresultaat: 5/10

Een goede wedstrijd om je voor te bereiden op een wedstrijd. Na een moeizame eerste 20 minuten kwam PSG stilaan in een stroomversnelling. Terwijl het tempo langzamer ging, besloot het openingsteam een ​​ontmoeting die met meer doelpunten had kunnen eindigen.

Doelen :

– In een snelle aanval dringt Dina-Ebimbe het kamp van de tegenstander binnen en rekent op Kalimuendo voordat Draxler het strafschopgebied betreedt. De Duitser controleert en raakt Kobek met een voorzet vanaf links geflankeerd door de paal (1-0, 62).

– In een hoekschop die in twee fasen werd gespeeld, profiteerde Niederlechner van een duel dat Kehrer verloor om Navas, die met een blanco voorsprong voorop stond, uit te schakelen en te kruisigen (1-1, 66).

– Op een onschuldige voorzet van Alloh links wil Gouweleeuw vegen op de dichtstbijzijnde paal maar mist. De bal volgt een onwaarschijnlijke baan en kopeekkwab (2-1, 90+1).

PSG-opmerkingen

Maxifoot heeft een beoordeling (van de 10) voor de opmerkingen van elke speler.

Man van de wedstrijd: Keylor Navas (6.5/10)

Het seizoen is nog maar net begonnen, maar de PSG-doelman is al in topvorm! In lijn met de vorige oefening deed de Costa Ricaan drie kostbare reddingen die zijn team overeind hielden, vooral tijdens de moeilijke start van de wedstrijd. Nadat zijn verdediging hem bij de gelijkmaker in de steek liet, had de doelman al een bericht gestuurd naar Gianluigi Donnarumma! Vervang de 71e minuut door Alexander Letelier (niet niet).

READ  Waarom het Franse voetbal zijn zinnen heeft gezet op de kwartfinale van Nice vs Basel

Paris Saint Germain:

Keylor Navas (6.5) : Lees de opmerking hierboven.

Nathan Petumazala (5) Een goede match voor de rechterkant die een interessante aanvalsbijdrage leverde en die een van de meest betrouwbare verdedigers van PSG was.

Thilo Khairer (3) : Vermoedelijk een frame in dit geregenereerde achterspatbord te belichamen, stelde de centrale verdediger niet gerust. De Duitser bevindt zich al in alle slechte zetten, zijn schermimago verloren op het doel van de tegenstander en dan zijn slip die de score bij aanvang van de wedstrijd had kunnen openen.

Shadael Petchiabu (4,5) Op slechts 16-jarige leeftijd heeft de centrale verdediger grote beloften gedaan en een geweldige lichaamsbouw, maar het ontbreekt Titi nog steeds aan focus en vertrouwen vanuit technisch oogpunt. De gebreken waardoor hij veel ballen verloor. Vervang minuut 46 door Teddy God (5). De jonge linkerflank, een conservatieve inzendingsauteur, had moeite om de druk van zich af te schudden, maar een voorzet die eindigt in de CSC van de tegenstander redt zijn spel een beetje.

Abdo Diallo (5) : Eerst aan de linkerkant miste de Senegalees enkele zetten die duur hadden kunnen zijn aan het begin van de wedstrijd, maar hij had het voordeel dat hij in zijn spel bleef en beleefde een vrij rustige tweede periode in het centrum van de verdediging.

Idrissa Vreugde (5.5) : Een nieuwe aanvoerder, de middenvelder gaf zijn spel met een goede aanwezigheid in het midden van het veld en enkele openingen die ik voelde. De Senegalees vertrok niet, ontdaan door de komst van Wijnaldum en het vooruitzicht van de komst van Pogba.

Xavi Simmons (6) Een zeer bemoedigende wedstrijd voor de jonge middenvelder die lange tijd een van de weinige Parijzenaars was die versloeg en zich naar voren wierp. Ondanks zijn kleine formaat aarzelde de Nederlander niet om duels aan te gaan. Steeds veelbelovender. Vervang de 86e minuut door Alexandre Friesang (zonder beoordeling).

READ  Red Lions tranen, Djokovic evenaart Nadal, Goffin zegeviert: Sportverslag weekend

Eric Jr. Dina Abembe (6) : Een contrasterende wedstrijd voor de aanvallende middenvelder. Transparantie in de eerste periode, de voormalige Dijonnais, samen met Gueye, trok zich daarna terug. Daarna toonde hij veel activiteit en introduceerde hij vooral Draxler op doel. Vervang de 77e minuut door Anfan Ahmed Mazzazi (niet nee).

Julian Draxler (5) : Niet indrukwekkend genoeg in de wedstrijd ondanks zijn inspiratie die tot goede moves leidde, ziet de aanvallende middenvelder zijn optreden tegen zijn mede-Duitsers enigszins gered worden met zijn doelpunt, maar hij miste ook nog een mooie bal met 2-1.

Ismal Gharbi (5,5) : Nog een exit van fans voor de jonge, zeer beschikbare aanvallende middenvelder die, net als Simmons, het voordeel had zijn geluk te beproeven om PSG aan het begin van de wedstrijd te wekken. Maar titi faalde op de keeper en vervaagde een beetje na rust. Vervang de 71e minuut door Bandiogo Fadega (Nee).

Mauro Icardi (4,5) : Een onopvallende wedstrijd voor het aanvallende middenveld, die goed werd afgehandeld door de Duitse verdediging die zich moest terugtrekken om te proberen te bestaan. Duidelijk niet de oefening waar hij de voorkeur aan geeft… Voor de rust legt de Argentijn zijn hoofd niet in zijn enige positie in de wedstrijd. Vervang minuut 46 door Arno Kalimundo (5), is meer beschikbaar en maakte vooral met zijn hak op doel een interessante paal. Maar vergeet de eerste ook een geweldige kans aan het einde van de wedstrijd.

En voor jou, wie waren de beste en slechtste spelers van het spel? Reageer in het gedeelte “Opmerkingen” hieronder!