Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Yassin Burhan (Neuer) tekent in Nederland (Officieel)

Zonder club sinds zijn contract bij Chamois Newert vorige maand afliep, Yassin Burhan (22 jaar) zet zijn carrière voort in Nederland. Comoren internationale middenvelder Meld u aan voor 2 jaar (1 jaar + nog een optioneel) bij Go Ahead EaglesDit seizoen promoveerde hij naar de Eredivisie. Bij zijn nieuwe club speelt Noisy national Le Grand nog een tweederangsspeler, in dit geval de ervaren Zambiaanse speler Jacob Mulenga (37), die eerder bij Châteauroux en Straatsburg speelde.

en Eredivisie, Yassin Burhan zal zijn Cœlacanthes-collega Said Bakari . vinden, sinds 2017 lid van RKC Waalwijk. “Saeed vertelde me dat er veel goede teams in Nederland zijn”, aldus de rookie. Ik heb het zelf natuurlijk nog niet meegemaakt, maar ik vind de Eredivisie van een hoog niveau, zeker vanuit technisch oogpunt. Ik ben zelf een box-to-box speler en hou ervan om de bal te vangen en het spel te beheersen. Met de Go Ahead Eagles wil ik me nog meer ontwikkelen als middenvelder. “

READ  Amerikaans voetbal. Uitslagen internationale wedstrijden Weekprogramma.. Dit is het nieuws van Metz Club