Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Oversized Tifo, banners en berichten… een groot eerbetoon aan de Velodrome en de spelers voor Bernard Tapie

Onze WK-aftrap Juventus-Chelsea: The Blues om hun positie te bevestigen?

De avond beloofde zeer indrukwekkend te worden aan de kant van het Vélodrome. Voor het eerst sinds Bernard Tapie twee weken geleden overleed, speelde OM een wedstrijd op haar compound, een benefietbijeenkomst voor UNICEF voor een paar dagen. Dus wachtten de Marseille-fans op zondag en de wedstrijd tegen Lorient om hulde te brengen aan de president. Uiteraard is dit met veel passie gedaan.

De avond begon met een gigantische foto van Bernard Tapie die tijdens de pre-match periode op het centrale circuit te zien was. Toen las een historisch lid van de Southern Winners een eerbetoon aan Bernard Tapie terwijl de spelers zich opwarmden in een T-shirt ter ere van de voormalige OM-president. De ingang van de spelers was duidelijk het meest verwachte moment, met spandoeken met een duidelijke boodschap: “Met jou hebben we de hoogten bereikt, we zullen altijd dankbaar zijn” of “Op ons shirt en in ons hart zal je ster voor altijd schijnen” . Vooruitlopend op de start- en landingsbanen, onthul twee enorme Tifos-modellen

Groeten van Velodrome naar Tabi

samenvatten

Terwijl Bernard Tapie nu twee weken geleden overleed, kon het publiek in Vélodrome hem eren tijdens de ontmoeting tussen OM en Lorient. Het was de eerste wedstrijd in de Ligue 1 thuis sinds het overlijden van de coach van Marseille.