Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Op verzoek van Hawaï in Nederland namens Beijing

Volgens het dagblad D. Volkrant Het ontving de resultaten van een intern rapport uit 2010 dat de telefoongesprekken van het Chinese telecommunicatiebedrijf Hawaii met Nederlanders benaderde, en kon zelfs naar de toenmalige regering luisteren. In Nederland is het nieuws als een knaller.

“Hawaii heeft alle discussies op het mobiele netwerk van KPN kunnen horen”, Waarschuwde de krant afgelopen weekend D. Volkrant. Volgens de Daily had het Chinese bedrijf met name toegang tot de telefoon van de toenmalige premier John Peter Falconde, volgens de resultaten van een ‘geheim’ onderzoek dat in 2009 werd uitgevoerd door KPComini, een adviesbureau voor KPN. Chinese dissidenten.

“Hawaii had ongeautoriseerde toegang tot het centrum van het mobiele netwerk van KPN vanuit China en telefoongesprekken waren ononderbroken te beluisteren.”De krant meldt, waaruit ook blijkt dat het Chinese bedrijf in staat was om een ​​database te raadplegen met belastingen die door de politie en de Nederlandse inlichtingendienst werden geheven. Daarmee heeft Hawaii de Nederlandse wet en afspraken met telecombedrijf KPN over het gebruik van zijn technologie in Nederland geschonden, aldus de rechter. D. Volkrant. De krant zegt:

In 2009 hadden Chinese Hawaiiaanse technici hun eigen kantoor op het hoofdkantoor van KPN, langs de snelweg A12 bij Den Haag. Zes Chinezen betreden en verlaten een gebouw dat mobiele netwerkapparatuur beheert. “

Nederlandse inlichtingendienst waarschuwt KPN

[…]

Bron

Le Journal to People, het weekblad van de Catholic Workers ‘Movement, werd geboren in 1919 en werd seculier in 1965. Tegenwoordig is de krant de favoriete lezing van progressieven in Amsterdam en het derde dagblad van het land,

READ  Nederland: Boeren lopen weg bij gesprekken over milieustrategie

[…]

Lees verder