Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Maxima van Nederland van top tot teen zwart ter herdenking van 4 mei

Deze dinsdag in Amsterdam met koningin Maxima, haar man koning Willem-Alexander en premier Mark Rutte, werd de traditionele ceremonie van 4 mei gevierd in een zeer kleine groep vanwege de Govt-19.

Meestal staat de Dam in Amsterdam vol met mensen voor dit monument. Maar deze dinsdag gebeurde het in een kleine groep, rond koning Willem-Alexander en de koningin Maxima Traditioneel Festival van Nederland, 4 mei. Het is een eerbetoon aan de ongeveer 200.000 burgers en soldaten van het Koninkrijk die zijn omgekomen tijdens de Tweede Wereldoorlog, en aan de soldaten die op het ereveld zijn gesneuveld tijdens het conflict en de vredesoperaties sinds 1945.

Kijk terug naar de foto’s: Willem-Alexander viert zijn 54ste verjaardag bij Maxima en hun dochters in Eindhoven

Het koningspaar werd vergezeld door premier Mark Rutte, minister van Defensie Ank Bijleveld, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Paulus Blogues en drie ministers van Aruba, Curaçao en Saint-Martin, Nederlands Vreemdelingengebied. Ook waren vertegenwoordigers van verschillende groepen oorlogsslachtoffers en hun familieleden aanwezig.

Maxima koos voor een lange jurk en een korte hoed

Zoals elk jaar droegen de Soeverein en zijn vrouw bloemenslingers voor het nationale monument. Moeder van prinsessen Katrina-Amalia, Alexia en Ariane, Viert zijn 50se De verjaardag op 17 mei werd, zoals elk jaar voor dit evenement, van top tot teen in het zwart getoond, dit keer met de langste kapmuts en een korte hoed.

Elke fokkerij is verboden

READ  Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië… deze landen vertragen de groene transitie