Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ontmoeting met management en supporters die het aftreden van Pablo Longoria eisen

Ontmoeting met management en supporters die het aftreden van Pablo Longoria eisen

De bijeenkomst was al lang gepland, maar dan voor mijn supporters Olympisch MarseilleHij kwam op het juiste moment. na Een gelijkspel, echt een gelijkspel, tegen Toulouse (0-0), zondag in het Stade Velodrome werden de spelers van Marseille onderworpen aan luid geschreeuw van fans, die hen aanspoorden om “het shirt nat te maken” of “te breken”, een traditioneel gezang tijdens crisisperiodes.

maandag, dus het waren de commandanten die haar voor hun rang aannamen, zo werd gemeld het team En RMC Sport. Als de slechte prestatie van het team onder leiding van Marcelino duidelijk werd vermeld, werd de schijnwerpers vooral gericht op het management van de club door het management. Tot de grieven gericht tegen managers behoren dus de veranderingen van “te veel spelers, de vlucht van leidinggevenden, nepotismepraktijken of de trainingsomstandigheden van sommige teams”, benadrukt hij. het team.

Zozeer zelfs dat vijf dagen na de Franse League 1 en 1 Uitschakeling uit de voorronde van de Champions League tegen PanathinaikosSommige supporters van Marseille eisten het aftreden van de leiders, te beginnen met Pablo Longoria, de voorzitter van de club, en Javier Ribalta, de directeur voetbal.

READ  Het Toulouse Dodgeball-team schitterde als eerste in het Franse kampioenschap in BOVET