Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OM uitgeschakeld, Monaco gekwalificeerd, Diaby’s cruciale doelpunt… Wat mag je niet missen op dag 5

De scheidsrechter nadert de groepsfase van de European League 2021-2022. Aan het einde van dag 5 kennen we nu enkele van de finalisten (inclusief OL en AS Monaco aan de Franse kant). Maar het Franse voetbal schittert niet alleen door zijn clubs, zoals Moussa Diaby, die een doelpunt maakte dat even mooi als belangrijk was voor Bayer Leverkusen. Het is bijna net zo mooi als het juweel van Canales, of de spanning van Groep C.

Zorgt ervoor dat Lyon en Monaco, OM de deur in gaan

Verschillende fortuinen voor de Franse teams die deelnemen aan de European League, donderdag. Lyon kwalificeerde zich al en pakte de eerste plaats in poule A, Brondby kreeg ondanks de reorganisatie van de ploeg geen cadeau (3-1). Gemotiveerd door de Denen die hun laatste kans speelden, keerde Jones de situatie om, met name dankzij een tweehonkslag van Ryan Shirky. Vijf wedstrijden en vijf overwinningen: OL doet zich voor als kandidaat voor de ultieme overwinning. In de ronde van 16 zal hij de Lyonnais van Monaco vergezellen.

Het Monaco-team dat de Real Sociedad de eerste plaats won in de tweede groep. In tegenstelling tot Olympique Marseille, dat vroeg op de avond werd geveegd door Galatasaray in Istanbul (4-2). Na zijn diskwalificatie bleef Marseillais voorstander van concessies voor de European League Conference, waar Rennes werkte om zijn ticket voor de knock-outfase te composteren.

Moussa Diaby prikt een datum in het voorjaar

Sommige doelen zijn belangrijker dan andere: omdat ze er beter uitzien, of omdat ze grote overwinningen opleveren. Tegen Celtic Glasgow sloeg de Franse international Moussa Diaby (4 caps) een tweehonkslag. Dan spelen we in de 86e minuut en zijn teamgenoot Bayer Leverkusen speelde uiteindelijk gelijk tegen Celtic Glasgow. Maar dit kleine break-evenpunt is niet genoeg voor de Fransen.

READ  Freeride op de sneeuw van Kirgizië - sportinformatie - skiën

Alleen de volledige as, bij de ingang van het dek, komt de voormalige Parijzenaar om centraal te schieten. De balans is perfect en de huid glijdt tijdens het springen in het bijbehorende kleine gaas. Bayer Leverkusen won ook met 3-2 en behaalde de eerste plaats, dus een ticket voor de knock-outfase van C3 volgend voorjaar.

Regen van kwalificaties behalve Groep C

Na vijf dagen Europa League zullen we de zaken noodzakelijkerwijs duidelijker gaan zien. En Franse clubs zijn niet de enigen die hun Europese lot bepalen. Gladi OM, Galatasaray Turken spelen een groepsfinale in de laatste wedstrijd tegen Lazio Roma, en de twee teams kunnen nog steeds op de eerste plaats eindigen. Maar donderdag wisten Real Betis, Bayer Leverkusen, West Ham en Olympiakos hun kwalificaties voor de rest van het toernooi veilig te stellen.

De spanning blijft in Groep F, met Rode Ster Belgrado, Braga en Midtjylland met twee punten voorsprong, net als Groep C waarvan vier teams (Leicester, Spartak Moskou, Napels en Legia Warschau) zich nog kunnen kwalificeren. gek.

Sergio Canales, vuurwerkexpert

juweel. Snoep. Praliné snoep. Noem maar op, maar het is hoe dan ook een genoegen dat Sergio Canales ons heeft voorgesteld. Real Betis leidt stilletjes met 1-0 tegen Ferencvaros, de laatste van Groep G. De Spanjaarden zullen als tweede eindigen na Bayer Leverkusen dankzij inspiratie van Canales, die voor het planten een aanraking op de huid, rechterkant, krijgt. de naaf. Zijn volgende gerolde schot wordt in het bijbehorende venster geplaatst. Genoeg om Ivanic van Rode Ster Belgrado op ideeën te brengen, die de overwinning op dezelfde manier aan zijn team presenteert tegen Ludogorets in Groep F.