Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OM: Sampaoli, Corbis de Wonderwerker…

Een verbluffende overwinning op Montpellier (3-2) gevolgd door een prachtig gelijkspel met Bordeaux (2-2): Jorge Sampaoli’s Olympique de Marseille-versie was bij de start van het toernooi een traktatie voor de fans, maar toont ook een enorm gebrek daaraan . controle, vooral op defensief niveau. Dit punt baart RMC-adviseur Rolland Courbis zorgen, die voorstander is van de terugkeer van de Argentijnse technicus naar meer klassieke speelstijlen.

“Ik hoop dat het spreekwoord niet Shaddocks is: waarom zou je het eenvoudig maken als je het ingewikkeld kunt maken? Dat wil zeggen, de laatste 30 minuten weet je niet waar je bent en wie wat doet. één impasse, kijk naar de fout van Balerdi (Kicked, Noot van de redactie), “Het is een slecht doordachte fout, want het is niet gemakkelijk om gedurende de laatste 20 minuten slechts drie quarterbacks te spelen gedurende 1 uur, 1 uur en 10 minuten. Het voormalige OM “De coach merkte dat het hoofd een beetje ronddraaide. Tenzij ik het scheve OM daar wilde ontmoeten? Eerlijk gezegd zou ik nieuwsgierig zijn om te zien wat er zal gebeuren. “

Laten we er zeker van zijn dat Nice-baas Christophe Galtier, de aanstaande tegenstander van OM op zondag, zich al begint te verdiepen in de zaak??

Lees 20.065 keer – Geschreven door Roman Lanthium op 16-8-2021 om 21:25 uur.


READ  Mbappe, Neymar, Messi, Ramos ... Pochettino vertrouwt alle hot topics in Spanje