Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OM: Nieuwe speer met kap van Aulas naar Payet na ongelukken?

Lancering echter! Voetbalclub Olympique Lyonnais: Vraag van de week?

Vandaag zullen OL en OM worden hervormd na de gebeurtenissen tijdens de laatste Olympische Spelen. Wat zal de tuchtcommissie onder leiding van Sebastian Dino beslissen? De wedstrijd verloren van OL? Resetten op neutraal terrein? Geblokkeerde punten opnemen? achter gesloten deuren? Alle opties liggen voor de sessie van vandaag vanaf 16.30 uur op tafel. t kan worden bestraft. A. Op basis van drie rechterlijke uitspraken.

Metz Lyon in 2016, twee strafpunten voor Messins en een wedstrijd die moet worden overgespeeld; Nice-OM afgelopen zomer en tot slot Bastia Lyon, waar het team van Corsica een wedstrijd verloor. Volgens L’Equipe moeten de straffen van dezelfde orde zijn, ook al kunnen de context van de afgelopen maanden en het relatief lichte trackrecord van juni op het gebied van discipline de beslissing beïnvloeden.

Subliminale boodschap van Auls aan Payet?

Jean-Michel Aulas had van zijn kant al op de bron gewezen door maandag een tweet over de kwestie te plaatsen: “Om te voorkomen dat de wedstrijd ten onrechte wordt stilgelegd, kunnen we clubs toestaan ​​een mogelijk geblesseerde speler te vervangen: geef de mogelijkheid om binnen te blijven. de elfde zoals in het geval van een hersenschudding (de plaatsvervanger) VI.) Misschien kan het de getroffene aanmoedigen om opnieuw te beginnen?Volgens Vincent Dulock zou deze suggestie een bericht kunnen zijn aan Dimitri Payet…

De journalist van L’Equipe schat dat “deze tussenkomst welverdiend was om de situatie onder controle te krijgen. Volgens sommige bronnen binnen de club van Lyon is het een idee dat recentelijk opgeblazen zou kunnen zijn, maar voor andere omstandigheden kan men stel je voor, door Noel Le Graet, president van de Franse Federatie. Het is eigenlijk niet bekend of de president van Lyon echt in dit idee geloofde of dat hij alleen voor hem de onbewuste boodschap overbracht die Dimitri Payet had kunnen achterhalen , die avond in het Groupama-stadion, vanavond. Rechtstreeks gemaakt.”

samenvatten

Vanaf 16.30 uur zal de tuchtcommissie van de LFP zich buigen over de brandende zaak van de ongevallen die hebben plaatsgevonden tijdens de laatste Olympische Spelen tussen OL en OM. Jean-Michel Aulas heeft zijn foto opnieuw gemaakt met een kleine tweet …