Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tiger Woods keert volgende week terug naar competitie in Florida met zijn zoon

tijger hout Hij kondigde via Twitter aan dat hij volgende week terugkeert naar de competitie op het PNC Championship in Florida, tien maanden nadat hij ernstig gewond was geraakt bij een verkeersongeval in Los Angeles.

De nummer één golfer van de wereld, 45, speelt dit invitatietoernooi van 16-19 december, samen met zijn zoon Charlie.

Tiger Woods is op 23 februari het slachtoffer geworden van een ernstig verkeersongeval in Ranchos Palos Verdes, in de buurt van Los Angeles.

Hij is het slachtoffer geweest van meerdere open fracturen die de angst voor het einde van zijn carrière hebben doen toenemen. Woods kon eindelijk naar huis na drie weken ziekenhuisbehandeling.

Voorafgaand aan dit ongeval was Tiger Woods al hersteld van bijna alle verwondingen in zijn 25-jarige carrière, waaronder meerdere knie- en rugoperaties, waaronder artrodese, een pijnlijke fusie van de wervels.

Dat weerhield hem er in 2019 niet van om, na elf jaar zeldzaamheid in de Major, de 5 Augusta Masters te winnen, zijn vijftiende Grand Slam Championship, en in datzelfde jaar het record te evenaren voor het aantal titels op het PGA-circuit (82 ) tot dan Sam’s enige bezit Snead.

READ  Salaris, contract, wat Sergio Ramos tekende bij PSG