Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zidane in Paris Saint-Germain? Charbonnier sprak er met hem over, zoals hij zegt in het hiernamaals

Lionel Charbonnier van Dream Team RMC nam maandag deel aan de WK-wedstrijd van 1998 in Parijs. Hij besprak privé met Zinedine Zidane de geruchten die hem naar PSG stuurden.

De foto zet sociale netwerken in rep en roer. Zinedine Zidane in Parijs omringd door zijn voormalige illustere Franse teamgenoten: Yuri Djorkaev, Frank Leboeuf, Alain Bogosian, Bisente Lizarazu en Fabien Barthez. De foto – genomen voor Place Vendome in Parijs – werd dinsdagochtend op Twitter gepost door Djorkaev en toont de brede glimlach van zijn zes voormalige teamgenoten, die in 1998 samen wereldkampioen werden gekroond. Door de ontmoeting konden elkaar ook hun nieuws bespreken .

>>> Om daarna naar de podcast te luisteren, is het hier

Zoals vaak het geval is, is Zidane de heetste sinds de voormalige leider van de Blues het onderwerp was van geruchten die hem van de bank stuurden bij PSG. De derde doelman van Frankrijk in 1998, Lionel Charbonnier, besprak het privé met Zizou tijdens deze alumnibijeenkomst. Hij communiceerde zijn gevoel in het hiernamaals door luisteraars uit te nodigen zijn woorden niet voor informatie op te vatten. Ze verduidelijken gewoon zijn denken.

‘Mijn gevoel is dat Zizou eigenlijk niet naar PSG wil’

“Mijn gevoel is dat ik denk dat Zizou niet echt naar PSG wil, maar dat – dit verplicht mij alleen – als hij tekent bij PSG, dit betekent dat hij het grootste contract in de voetbalgeschiedenis krijgt, zoals de voormalige Auxerre-speler uitlegt. “Ik voel het zo. Met volle kracht. Maar we hebben er nooit over gesproken, het verplicht me. Het enige wat ik tegen hem zei was: “Zizou, als het Juve was?” Hij antwoordde: “Daar, het is anders. “Maar dat is normaal. Hij had niet dezelfde ervaring bij PSG als bij Juventus.”

READ  UEFA Champions League: Een avond vol doelpunten en verrassingen

>> Volg elke transferperiode live

Gratis Sinds hij afgelopen zomer Real Madrid verliet, geniet Zidane van zijn vrije tijd. Onlangs zag hij zijn naam gelinkt aan Manchester United na de afzetting van Ole Gunnar Solskjaer. Hij wordt momenteel beschouwd als een kandidaat voor de functie van coach van Paris Saint-Germain in het geval van het vertrek van Mauricio Pochettino, vanwege de kwaliteit van de prestaties van het team, ondanks de overtuigende resultaten.