Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Humeurige kinderen, truffelpasta en oude vriendschap… Zidane en de Blues ontmoetten elkaar in 1998 op een avond in Parijs

Hij werd gepromoveerd tot de prioriteitsrang, als opvolger van Mauricio Pochettino in Paris Saint-Germain, Zinédine Zidane Het was deze maandagavond in Parijs. Het is niet nodig om hoog te schieten of te verdwalen in raden. Er is dit keer geen datum vastgesteld voor geheime ontmoetingen met de leiders van de club in de hoofdstad om de basis te leggen voor de toekomst. De ex-coach van Real Madrid had eenvoudigweg een afspraak gemaakt met enkele van zijn oude partners die op 12 juli 1998 tot wereldkampioen werden gekroond.

Bovendien is het een gewoonte die al jaren goed ingeburgerd is. Hormis en 2020, het bestaansrecht van de situatie sanitaire, de bande à ZZ aime à se retrouver, une fois par an autour d’une bonne table, en l’occurrence celle vertrouwelijke en kwalitatieve restaurant Le Corte, dans le 1er arrondissement de Capital . Vooral Didier Deschamps en Laurent Blanc konden zich niet bevrijden.

Maar van Bernard Lama tot Lilian Thuram, via Fabian Barthez, Alain Pogosyan, Bixente Lizarazu of zelfs Yuri Djorkayev, er waren bijna een dozijn om deel te nemen aan dit moment van openhartig samenleven. Er werd gelachen bij het proeven van Italiaanse gerechten, vooral de sappige pasta met gekookte truffels. De stemming was opgewekt, zelfs de schooljongen. Humor op het hoogtepunt van het feest. Sommige silhouetten zijn wat dikker, de slapen zijn kaal en in zout en peper veranderd, maar hun vriendschap is ongevoelig voor de roest van de tijd. Dit wordt ook weergegeven Op sociale netwerkenYuri Dzhorkayev, laat in de nacht, werpt een foto op van een deel van de bende, vergezeld van de term ‘familie’.

READ  Twee cirkels staan ​​op het punt te tekenen, namen vallen eraf

Aime Jacquet, die rouwde, was ongerust. naar mij Zijn tachtigste verjaardag vierenOp 27 november wilden zijn voormalige spelers en crew, waaronder Henri Emile, France 98 hub, de gelegenheid vieren. Ze presenteerden en droegen hem op aan The Allies Memorial, een tweedelige werk over de Eerste Wereldoorlog met een blauwe leren omslag en gouden randen. Geïnitieerd door dit geschenk, zou Philip Turnon, hoofd van de bluesmuziekpers van 1983 tot 2004, en vervolgens van 2012 tot 2018, onlangs het Legioen van Eer onderscheiden, zorgen voor het verzenden van deze twee boeken, elk met een gewicht van meer dan twee kilogram. .