Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Camille Baranek verlaat Tours

Twee dikke maanden en dan vertrekken. Camille Baranek arriveerde in oktober op tournee als medische clown en speelde afgelopen zaterdag zijn laatste wedstrijd in Robert Grenon Sports Palace en ontving Nantes Rize (3-0). Een nieuwe overwinning, de elfde in het toernooi, de veertiende van het seizoen in alle TVB-competities, blijft ongeslagen, waardoor de ontvangende Tsjechische spits helaas gaat, die gelukkig de geblesseerde Marokkaanse international Zouhair Jarraoui heeft vervangen. Voet.

Alors que Tours imaginait pouvoir conservator son leader offensif de circonstances (13,2 points de moyenne), l’ex international de 38 ans à l’épaule droite toujours aussi performante, a accepté une proposition du club serbe de Novi Sad, qui geschil la Champions League . Een sportieve keuze, financieel plezierig en vooral gedreven door de nabijheid van zijn familie, op slechts zes uur rijden, in Brno.

Camille Branc’s opkomst bij de aanval op het Parijse Foley-blok. (A. Rio – / team)

Maar voor de beurt speelt de Franse dubbelkampioen met Tours in 2013 en 2014 nog twee wedstrijden: woensdag in de Europacup (C2) in Groningen en vooral volgende zaterdag met de koplopers van League A in Set , die vorig seizoen zijn shirt droeg. Met een duidelijk doel, een nieuw succes te lanceren, om TVB met een smetteloze balans achter te laten.

READ  Ajin, het eerste land van het leger