Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De wedstrijd tussen Cannet-Rocheville en OM vindt plaats in Vélodrome

Minder dan twee weken voor het geplande weekend van de 32e finale van de Coupe de France, kon Kanye Rochevel, inwoner van National 3 (Divisie V), geen stadion vinden waar hij op zondag 19 december Olympique de Marseille zou ontvangen. 13:45 uur Het is nu klaar volgens de informatie die je hebt onthuld RMC Sport. Aangezien het Pierre de Coubertin-stadion in Cannes niet over de nodige veiligheidsmaatregelen beschikt om een ​​dergelijke wedstrijd te organiseren, Dit is te wijten aan het verdriet van zijn grote leidersOM besloot uiteindelijk de organisatie van de wedstrijd in het Stade Vélodrome te accepteren.

Wat volgt na deze advertentie

Ze verzetten zich in eerste instantie tegen atleten die bang waren om financieel niet de weg te vinden en ook verliezen tot 200.000 euro schatten, en gaven het uiteindelijk op. In feite zouden de geschatte organisatiekosten van € 350.000 voor deze wedstrijd niet worden gedekt als slechts 15.000 mensen – het equivalent van € 200.000 ontvangsten – de vergadering zouden bijwonen. Ondanks dit risico en het onvermogen van amateurs om de training in Marseille te organiseren, besloot OM om “Om bepaalde financiële verliezen in verband met de organisatie van deze bijeenkomst te dragen.”. Maak plaats voor het spel!

READ  Live Olympische Spelen (7e): Reiner hit! ochtend ramp