Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Om kiest zijn nieuwe coach en de verrassing is compleet

Om kiest zijn nieuwe coach en de verrassing is compleet

Voetbal – Mercato – OM

Om kiest zijn nieuwe coach en de verrassing is compleet

Geplaatst op 25 februari 2024 om 9:30 uur

Montpellier-zoon Jean-Louis Gasset keert zondag terug naar zijn favoriete club, de club die zijn vader samen met Louis Nicolin oprichtte. Een bijzondere poster van de 70-jarige coach die zijn eerste Ligue 1-duel met Marseille zal leiden. Bovendien was zijn aankomst in Marseille een verrassing, net als Frank Lucchesi.

Deze zondagavond, Oh Ontvangen Montpellier in Wielerbaan Hij heeft geen andere keuze dan te winnen. De club uit Marseille heeft nog niet gewonnen Liga 1 In 2024 is winnen noodzakelijk om de droom van kwalificatie voor Europa voort te zetten. Dit wordt de eerste toernooiwedstrijd van Jean-Louis Gasset OhEn hij is degene die het meest aan hem gehecht is MHSC. Ook de club van Hérault kampt met grote moeilijkheden Frank Lucchesi Dat dacht ik Pakking Hij zou hem komen redden in plaats van hem te contracteren Oh.

“Ik zag hem meer helpen in Montpellier.”

Handtekening van de voormalige coach van het nationale team Ivoorkust Verras hem. “ Ik was verrast toen ik hem zag tekenen voor OM. Ik zag hem Montpellier en Michel (Der Zakarian) helpen als we niet zouden winnen van Metz. Maar hij durft het avontuur aan te gaan. Ik weet zeker dat het beter zal worden. Zijn eerste kenmerk is menselijk, aangezien hij in de hoofden van mensen terechtkomt. Ik hoor de kritiek op zijn leeftijd, de vergelijkingen met Biden, de twijfels over zijn rol als nummer 1, het is zo hard. Hij was niet de plaatsvervanger van Francis Blanche… Hij ontmoette mooie mensen, leerde van de besten, Jacquet, Kasprzczak, Gilly, Fernandez, Blanche! En toen vroeg hij nergens om, het was Om die hem kwam halen », herinnerde de voormalige speler van het nationale team zich MHSC naar Provence. Hij wenst hem veel succes.

READ  Benzema, bliksemschicht op de blues?

“Ik heb nooit met hem verloren.”

Ik hoop dat hij gelijk speelt tegen Montpellier en daarna al zijn wedstrijden wint! Ik heb echter nooit met hem verloren. Hij had net zijn carrière onder de loep genomen en ging trainen toen ik tekende. Ik speelde onder hem in de derde divisie toen ik terugkwam van schorsing, wat mij meerdere keren is overkomen… “Ik vond het leuk.” Frank Lucchesi.