Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Al-Guiri zorgde voor een echt pareltje, want Rennes kwam op het einde van de eerste helft op voorsprong

Grote fout van Dr. Dowie, niet ver van de nieuwe kaart

Grote fout van D.Doué, enkele minuten geleden al gewaarschuwd. Mbappé krijgt een zachte kruk en eist een nieuwe waarschuwing. De scheidsrechter is mild en ontwijkt Ren.

Dembélé alert, Mandanda komt er goed uit

Vitinha probeert de partij te verlengen met een goede opening van Dembélé. De flankspeler van PSG ging diep, maar Mandanda was als eerste bij de bal. Goede klaring van de doelman.

D-getalenteerd, logisch intelligent

Jongeling Desiree Dowie kreeg een gele kaart nadat ze Asensio opzij had geduwd toen hij de gootsteen bereikte. Hakimi neemt de vrije trap, maar deze gaat over het doel.

Lee Kang-in werd vervangen en Asensio kwam in het veld

Vanwege de problemen op het middenveld werd Lee Kang-in vervangen. Daarom is Asensio degene die zijn plaats zal innemen.

daar gaan we weer !

De tweede helft begint en keert terug tussen Paris Saint-Germain en Rennes. Rennes zal proberen hun voorsprong te behouden, en Parijs moet reageren.

Asensio komt in de wedstrijd

Asensio is de eerste speler die het veld betreedt. De Spanjaard is al aangekleed en zal de tweede helft spelen. Er komt een verandering in Paris Saint-Germain.

De eerste helft zit erop, Rennes leidt (0-1)!

Het is pauze in het Parc des Princes, Parijs onder leiding van een dapper team uit Rennes. Jouiri drong met een geweldige individuele score door de Parijse verdediging.

1 minuut blessuretijd

Slechts één minuut na deze snelle eerste helft. Er zijn niet veel pauzes in het spel.

Barcola beproeft zijn geluk, woohoo op de baan

Aan de linkerkant wordt de Barcola gelanceerd. De voormalige Lyon-man waagt zijn kans met zijn rechtervoet, maar stuit op Waugh die hem goed volgt.

Rin doet een tegenaanval en het werkt!

De plannen van Paris Saint-Germain zijn op dit moment volledig gedwarsboomd. Rennes verdedigt goed, vaak in tweetallen tegen de baldrager. Achterin gaan de zaken heel snel.

Het doelpunt was goed voor Rennes

Hoewel we het gevoel hadden dat Rennes in de verdediging zwermde, was het briljante doelpunt van Guairi gunstig voor Breton. Rennes blijft aanvallen en heeft vertrouwen gekregen in de opbouwwedstrijd.

READ  OL zet Toulouse omver dankzij Rayyan Cherki

Al-Jouiri staat in brand en de verdediging van Parijs stort opnieuw in

In de nasleep van de openingsscore gaf Guiri zichzelf opnieuw een klein aantal voor Vitinha en Danilo. Deze keer is zijn schot los, maar Rennes heeft er veel vertrouwen in.

Het uitzonderlijke aantal van Al-Juwairi en Rennes gaan vooruit!

Wat een Juwairi-festival! De aanvaller van Rennes doorkruist de hele verdediging van PSG met aanvankelijk gecontroleerde controle, een overweldigende brug over Danilo en vervolgens een chirurgische punt-teenafwerking die Donnarumma hulpeloos achterlaat. 1-0 in het voordeel van Rennes

Dembélé vonkt, de verdediging van Rennes blijft veerkrachtig

Dembélé versnelt, hervormt de verdediging van Rennes en bedient Mbappé diep. Dit keer was het Al Omari die het stuk goed las en de tackles maakte.

De overname valt grotendeels in het voordeel van Paris Saint-Germain

Naarmate het halfuur naderde, bleef PSG het balbezit domineren, zoals vaak het geval is. Het team van Luis Enrique had 68% balbezit, vergeleken met 32% voor Rennes.

Beraldo verzet zich tegen Al-Juwayri

Het team van Ren reageerde onmiddellijk. De goweri wordt aan de oppervlakte geserveerd. Met zijn rug naar de wedstrijd probeert de Algerijn zich om te draaien, maar Beraldo houdt hem tegen. Goede interventie van de verdediger van Paris Saint-Germain.

Rennes verliest ballen en Paris wil profiteren

De Parijse druk loonde en Rennes verloor gevaarlijke ballen. Mbappé mist de hak richting Dembélé maar Paris kan heel snel opschuiven en laat dat zien aan de Bretons.

Vitinha staat op het punt de partituur te openen, de heldhaftige Mandanda

Wanneer het tempo van Parijs versnelt, is dat erg pijnlijk. Dembélé Vitinha bedient het gebied. De Portugees volgde snel met een voorzet die Mandanda met zijn vingertoppen blokkeerde. Geweldige warmte voor Ren.

De juiste keuze voor Doué, niet voor Blas

Désiré Doué pakt waardevolle meters en bezorgt Rennes een mooie positie om aan te pakken. De bal wordt doorgegeven aan Blass, die de opslag mist. Parijs zal zichzelf kunnen bevrijden.

READ  Bij hem thuis geboekt door Montpellier, laat Lille twee kostbare punten vallen in de titelrace

De eerste Parijse staking werd onder controle gehouden door Hakimi

Kwaliteitsbeweging aan de rechterkant voor Paris Saint-Germain met Dembele, Mbappé en Hakimi. De drie mannen samen, de Marokkaanse vleugelverdediger sluipt het gebied in en schiet, maar Santamaria blokkeert.

De verdediging van Rennes hindert Mbappé

De Parijzenaars proberen de regio van Rennes binnen te dringen, maar het mocht op dit moment niet baten. Barkola probeerde Mbappé diep te bedienen, maar Guy Doue was op de goede weg.

Voel de zware regen

De speelomstandigheden werden vanmiddag ingewikkeld toen er urenlang regen viel in Parijs. Zeer natte tuin en vliegende ballonnen.

Rin komt op snelheid

De Wrens zitten nu met de voeten in de huid. Een goede balbezitfase voor de Bretons die ook reageerden om de bal terug te pakken.

De eerste fout in de verdediging van Rennes

De druk van PSG doet de verdediging van Rennes aarzelen. Je Douy gooit de bal op de arm van zijn teamgenoot Oumari en de Parijzenaars roepen om hulp. De scheidsrechter deinst niet terug en er is ook geen sprake van inmenging van de VAR.

Dembélé versnelt, buitenspelsignaal

Dembélé maakte de eerste Parijse acceleratie, maar de buitenspeler werd afgevlagd voor buitenspel. Wees voorzichtig, want Ren's verdedigingsgordijn kon hem niet tegenhouden.

Vitinha neemt zijn positie in voor de verdediging

Hoewel we enige twijfels kunnen hebben over de centrale positionering van PSG, neemt Vitinha een centrale positie in voor de verdediging. Fabian Ruiz staat rechts een stapje hoger en links Lee Kang-in is zijn tegenhanger.

Beginnend !

De aftrap vindt plaats in het Parc des Princes en het zijn de Parijzenaars die starten.

Een minuut stilte voor de ziel van Arthur Jorge

De aftrap staat voor de deur, maar daarvoor werd een minuut stilte gehouden voor Arthur Jorge, de donderdag overleden voormalige coach van Paris Saint-Germain.

Woordvoerder van Paris Saint-Germain, Michel Montana, vraagt ​​de aandacht van de fans.

Mbappé lacht en wordt goed ontvangen door het Parijse publiek

Parijzenaars betreden het Parc des Princes. Zoals gewoonlijk lacht Mbappé. Er werd geen vijandige reactie van het publiek waargenomen tijdens het opnemen van het einde van het avontuur van de Fransman met Paris Saint-Germain.

READ  Franse Liga 1: Spelers zijn het arbitreren beu

Het Ultras Paris Collective brengt hulde aan de jonge Paris Saint-Germain-fan

Zoals aangekondigd bracht het publiek in het Parc des Princes hulde aan Sékou Diaby, een jonge Paris Saint-Germain-fan die afgelopen december overleed.

“Een engel is te vroeg gegaan, rust zacht Sekou”, konden we lezen op een spandoek dat door Collectif Ultras Paris op de stand van Auteuil werd getoond.

Verschillende voormalige presidenten van Paris Saint-Germain waren uitgenodigd

Veel voormalige Parijse leiders zullen zondag aanwezig zijn op de tribunes van het Parc des Princes. Met de trieste verdwijning van Arthur Jorge deze week wilde Nasser Al-Khelaifi de iconische figuren van Paris Saint-Germain uitnodigen.

Michel Deniso, Alain Kezak, Robin Lebreux, Charles Villeneuve en Simon Taher waren uitgenodigd door de Qatarese functionaris.

Er zijn twee eerbetoon gepland vóór de aftrap

Paris Saint-Germain zal hulde aan hem brengen Arthur Jorge. De voetballegende en prominent figuur in de geschiedenis van de Parijse club is donderdag op 78-jarige leeftijd overleden.

Tijdens de opwarmperiode zal de hoofdstadclub ook een minuut stilte in acht nemen Sekou Diabyeen jonge Paris Saint-Germain-fan die stierf als gevolg van een epileptische aanval tijdens de wedstrijd Paris Saint-Germain-Nantes op 17 december.

De opstelling van Paris Saint-Germain is ook aanwezig, ter vervanging van Zaïre en Emery

Paris Saint-Germain XI: Donnarumma – Hakimi, Danilo, Hernandez, Beraldo – Lee Kang-in, Vitinha, Fabian Ruiz – Dembélé, Mbappe, Barkola.

Warren Zaïre Emery is doorgaans een van de steunpilaren aan de ploeg van Luis Enrique, beginnend op de bank.

De samenstelling van het Stade Rennais is afgenomen

De Elf van Rood en Zwart: Mandanda – ca. Doi, Waugh, Pelosian, Sidhu-Santamaria, D. Dowie, Blas-Salah, Guerri, Kalimuendo

Trier, Bourrigaud, Omri en Trovert starten op de bank.

VJ

Goedemorgen allemaal !

Welkom bij ons livecommentaar op de poster waarop Paris Saint-Germain, de stille leider, het opneemt tegen Stade Rennes, zevende in het toernooi.