Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Blues van Antoine Dupont werden uitgeschakeld in de halve finales in Vancouver en de Fransen spelen om de titel

De Blues van Antoine Dupont werden uitgeschakeld in de halve finales in Vancouver en de Fransen spelen om de titel

Antoine Dupont en het Franse Rugby Sevens-team waren dicht bij een overwinning tegen Nieuw-Zeeland in de halve finales van het toernooi in Vancouver, maar zullen genoegen moeten nemen met de bronzen medaille na hun nederlaag van 28-26 op zondag 25 februari. .

Aan de andere kant hebben de spelers van het Franse nationale team de prestatie geleverd om het beste land ter wereld, Australië, 21-19 uit te schakelen, en zij zullen het opnemen tegen Nieuw-Zeeland om 16.43 uur (01.43 uur Franse tijd, vanavond). ) die proberen de eerste fase van het mondiale circuit in hun geschiedenis te winnen.

Voor het eerst dit seizoen in de kwartfinales leverden de mannen van Jerome Daret een eersteklas prestatie, maar zonder de ploeg omver te kunnen werpen. “Alle zwarte zevens”.

Minifinale tegen de Verenigde Staten

Antoine Dupont, de internationale rugby union-ster die onlangs de zevende plaats bereikte tijdens de Olympische Spelen in Parijs, bleef op de bank tijdens het eerste bedrijf van de halve finale. Laat in de avond hielden de Fransen contact dankzij pogingen van Jefferson LeJoseph en Jordan Cifo (14-12).

Het tweede bedrijf is vergelijkbaar met het vorige, en Rokoliswa's poging maakte dit mogelijk “Alle zwarte zevens” Om te beginnen (21-12) voordat Jerome Daret Antoine Dupont in het spel bracht.

Slechts twee punten voorsprong op hun rivalen zullen de Fransen voor het eerst dit seizoen nog een kans hebben om een ​​bronzen medaille te winnen tegen de Verenigde Staten om 16.10 uur (01.10 uur Franse tijd, vanavond).

Lees ook | Het materiaal is gereserveerd voor onze abonnees Frankrijk-Italië: Om de dynamiek te veranderen, verandert de 15e voor Frankrijk… niets

READ  Cardinale onthult "grote doorbraak in de kleedkamer" tussen Galtier en zijn spelers
Lees ook | Het materiaal is gereserveerd voor onze abonnees Six Nations: Een onherkenbare Franse XV vermijdt een val, maar wankelt tegen Italië

De wereld met Agence France-Presse