Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Om: Grote spanning tussen Marcelino en Harit na het laatste fluitsignaal

Om: Grote spanning tussen Marcelino en Harit na het laatste fluitsignaal

De lancering van het nationale voetbal Hugo Lloris: Grote dadels in blauw

Veel media-uitingen die Marseille logischerwijs boos maakten. Na zijn vertrek uit Frankrijk uitte Marcelino zijn grote geluk door de club waarmee hij het huidige seizoen begon te kleineren. Ironisch genoeg moest de coach tijdens zijn terugkeer op de bank van Villarreal afgelopen november het opnemen tegen Olympique de Marseille in de achtste finales van de Europa League. Door een dubbele ontmoeting won de club uit Marseille vijf tegen drie doelpunten, waaronder een nederlaag in de heenwedstrijd van de terugwedstrijd tegen het Stade Velodrome (4-0). En als Benfica's tegenstander in de kwartfinales van de C3 donderdagavond bang was, uit angst voor de remontada, was het einde van de wedstrijd meer dan elektrisch. Amine Harit werd zelfs door Marcelino van het veld gestuurd tijdens de gebruikelijke handdruk aan het einde van de wedstrijd. Een situatie die snel had kunnen verslechteren zonder de tussenkomst van Geoffrey Kondogbia, aangezien de Marokkaanse international een paar seconden in shock bleef voordat hij zijn voormalige coach verbaal aanviel.

Samenvatten

Veel media-uitingen die Marseille logischerwijs boos maakten. Na zijn vertrek uit Frankrijk uitte Marcelino zijn grote geluk door de club waarmee hij het huidige seizoen begon te kleineren. Ironisch genoeg moest de coach tijdens zijn terugkeer op de bank van Villarreal afgelopen november het opnemen tegen Olympique de Marseille in de achtste finales van de Europa League.