Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OL zet Toulouse omver dankzij Rayyan Cherki

OL zet Toulouse omver dankzij Rayyan Cherki

Wedstrijd: 2-3

OL heeft bewezen dat ze kunnen bestaan ​​zonder Alexandre Lacazette. Nadat Lyon zijn aanvoerder tijdens de pauze zijn veertiende doelpunt in alle competities (33e plaats) had ontzegd voordat hij ziek werd ontslagen, vond Lyon de nodige middelen om in Toulouse te winnen (3-2), nadat hij vrijdagavond tijdens de twintig minuten durende achterstand op achterstand was gekomen. zesde dag van de Franse Liga. 1.

Toen Lyon in de 66e speelminuut in het spel kwam, met een 2-1 achterstand, was een ander puur Lyon-product de sleutelspeler in de Rhône-revolutie. Hij scoorde voor het eerst dit seizoen in de Franse competitie en zorgde daarna voor een assist uit een hoekschop van Jake O'Brien, waarmee hij Ryan East van Toulouse verblufte.

De mensen van Toulouse die van heel ver weg kwamen. Lyon leidde bij de rust dankzij de onvermijdelijke Lacazette, die opportunistisch was om na twee wedstrijden terug te keren met een dijbeenblessure. Lyon wiebelde zodra ze terugkeerden uit de kleedkamer en gaf zich daarna tweemaal over, rug aan rug. Eerst met de gelijkmaker van Theis Dalinga, die Warren Kamanzi (1-1, 53) op een presenteerblaadje stuurde, daarna met deze strafschop toegekend door Yann Gboho vanwege een vermijdbare overtreding van Ernest Noumah en bekeerd door Vincent Siero (2-1). , 58). .

READ  "Ik wou dat ik met hem kon spelen in de verdediging."

Speler van de wedstrijd: Bliksem Ryan Sharqi

OL gaf niet op, dus nam Sharqi de mantel van verlosser aan. Na de overname van Ainsley Maitland-Niles had de Frans-Algerijn tien minuten nodig om te schitteren. Een andere deelnemer, Mama Balde, vond het en Chergui maakte gelijk met een krachtig schot dat tussen de benen van Guillaume Restis gleed (77, 2-2). Nadat hem daarbij een brace werd ontzegd vanwege een beentrap van de doelman uit Toulouse, legde de 20-jarige de bal over het hoofd van O'Brien uit een zelfverdiende hoekschop (3-2, min. 80).

8

Rayan Sharqi voltooide 8 van de 10 dribbelpogingen nadat hij in het veld was gekomen.
Alleen Hatem Ben Arfa (11e voor Lyon tegen Marseille in april 2008) presteerde beter sinds Opta deze gegevens verzamelde (2006/07).

” verveeld “ Net voordat hij inviel, zo vertelde zijn coach Pierre Sage aan Amazon Prime Video, vond El Sharqi voor het eerst het doel met zijn 37e schot van het seizoen in de Ligue 1. Het was een bewijs van zijn karakter na de teleurstelling dat hij niet werd opgeroepen. – Vervolg van Thierry Henry, coach van het nationale team van Frankrijk U-23. “Ik ben nog niet gefocust op de Olympische Spelen. Er zijn nog veel deadlines voordat we daar zijn.”reageerde de ploeg uit Lyon eenvoudigweg op de microfoon van de omroeper.

READ  Acteur Michael Fassbender ongeval video

Door zijn invloedrijke intrede kan Lyon (10e met 35 punten) in ieder geval een vierde nederlaag in het kampioenschap in 2024 voorkomen en de kloof met zijn avondrivaal vergroten, die tevens hun eerste achtervolger in het klassement is (11e met 29 eenheden).