Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lewandowski ziet zichzelf al in de halve finales staan

Lewandowski ziet zichzelf al in de halve finales staan

Aan de zijlijn van de loting voor de kwartfinales van de Champions League, die getuige was van de confrontatie van Paris Saint-Germain met Barcelona, ​​sprak Robert Lewandowski zijn vertrouwen uit in de kwalificatiekansen van de Catalaanse club.

Robert Lewandowski toont zijn zelfvertrouwen. Na de loting voor de kwartfinales van de Champions League, waar Barcelona volgend jaar april tegen Paris Saint-Germain speelt, uitte de Poolse spits zijn optimisme over de kansen van zijn team op kwalificatie.

“Ik ben er zeker van dat we beter zullen spelen dan in de twee wedstrijden tegen Napoli in de achtste finales, en dat we in de halve finales zullen spelen”, zei Lewy door de microfoon van de Catalaanse zender. Televisie 3. Robert Lewandowski, die in de zomer van 2022 bij Barcelona aankwam, won de Champions League van 2020 met Bayern München, in de finale tegen Paris Saint-Germain.

“Het gaat niet alleen om Mbappé.”

Er wordt verwacht dat deze ontmoeting rijk zal zijn aan verhalen, waarbij Ousmane Dembele of Luis Enrique terugkeren naar Barcelona. Robert Lewandowski merkte op: “Het gaat niet alleen om Kylian Mbappé, maar ook om andere spelers zoals Ousmane Dembélé. Voor hem denk ik dat deze wedstrijd emotioneel geladen kan zijn.”

De winnaar van de kwartfinale tussen Barcelona en Paris Saint-Germain neemt het in de volgende ronde op tegen Real Madrid of Manchester City. In de vorige ronde versloegen de Parijzenaars Real Sociedad. De koploper van de Ligue 1, de hoofdstadclub, heeft manoeuvreerruimte nu de Catalaanse ploeg de derde plaats bezet in La Liga.

READ  Frankrijk herwint de vijfde plaats en ligt voor Nederland in de index van de Europese voetbalbond