Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain: Real Madrid reageert op Kylian Mbappé met kritiek!

Paris Saint-Germain: Real Madrid reageert op Kylian Mbappé met kritiek!

Voetbal – Paris Saint-Germain – Real Madrid

Paris Saint-Germain: Real Madrid reageert op Kylian Mbappé met kritiek!

Geplaatst op 15 maart 2024 om 10:00 uur

Kylian Mbappe bevestigde afgelopen januari dat hij ervan droomt deel te nemen aan de volgende Olympische Spelen in Parijs 2024, maar de aanwezigheid van de ster van Paris Saint-Germain moet worden geannuleerd door…Real Madrid, de club waartoe de 25-jarige speler behoort jaren. Speler volgend jaar juni. Het Koninklijke Team zal volgens het team zijn spelers niet toestaan ​​deel te nemen aan deze Olympische Spelen, hoewel deze informatie is bevestigd.

Aan het einde van het seizoen 2023-2024 zal Kylian Mbappé de ploeg verlaten Paris Saint Germain. De Franse spits moet, tenzij de situatie verandert, binnenkomen Real MadridWat hem mogelijk weerhoudt van deelname aan de volgende Olympische Spelen. Volgens de laatste informatie van het teamDe Spaanse club heeft de voetbalbond laten weten dat zij geen enkele Franse speler naar de Olympische Spelen zal laten gaan…

“Het is psychologisch en fysiek moeilijk om aan twee competities deel te nemen.”

Didier Deschamps sprak donderdag met de pers over deze netelige kwestie: “Ik ben niet degene die beslist. Als Thierry (Henri) besluit een speler op te nemen en de club is het daarmee eens, zal hij in zijn team zitten. Het gemeenschappelijke doel tussen mij, Fédé en Thierry is om het best mogelijke team te hebben. En laten we niet vergeten wat er op de laatste Olympische Spelen is gebeurd en de weigering van de clubs om hun spelers vrij te laten. Franse clubs Ze zal zich meer bewust zijn van het feit dat ze in Parijs is. Buitenlandse clubs zijn superieur aan de Olympische Spelen in Parijs. Ik ben niet tegen Thierry, ik ben Ik ben bij hem, maar mijn verleden als speler laat me zeggen dat het op psychologisch en fysiek vlak moeilijk is om twee competities te combineren..

Het is bevestigd dat Mbappé niet aanwezig mag zijn op de Olympische Spelen

Donderdag avond, Parijse Bevestigt de vrijgegeven informatie het team. de Real Madrid Het zal geen van zijn Franse spelers (noch enige andere speler) toestaan ​​deel te nemen aan de Olympische Spelen van volgend jaar juli. de Merengue Ze hebben al contact opgenomen met de FFF om de instantie op de hoogte te stellen van hun besluit. Als de euro de top zou bereiken, Kylian Mbappé Hij zou de Olympische Spelen moeten missen Parijs 2024…

READ  Khaira Hamraoui (Paris Saint-Germain) hoorde weer over haar aanval