Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ole Gunnar Solskjaer en 5 sterren meer dan ooit in de hot seat

Ole Gunnar Solskjaer en 5 sterren meer dan ooit in de hot seat

Wat volgt na deze advertentie

Niets gaat goed bij Manchester United. Na de vierde nederlaag van het seizoen, tegen Leicester City (4-2, dag acht van de Premier League), staat Ole Gunnar Solskjaer, zoals zo vaak sinds het begin van zijn ambtstermijn, onder druk. Tot nu toe heeft de Noor altijd zijn hoofd gered. Maar in de verte van Old Trafford wordt gefluisterd dat bij een slechte prestatie in de komende twee wedstrijden (Atalanta in de Champions League en Liverpool in de Premier League), zijn plaats slechts door een zijden draadje zal zijn.

“Het is moeilijk om de toekomst van Solskjaer bij United te zien als hij deze twee wedstrijden niet wint.”, zelfs aandringen op een bron dicht bij het toilet in de zon Dit is dinsdag. Volgens het roddelbladNiet alleen aan de zijlijn verandert er de komende weken het een en ander voor de Rode Duivels. Een actief overgangsvenster voor januari wordt al voorbereid. Als de 19-jarige Amed Diallo kan worden uitgeleend om speeltijd te winnen, worden andere sterren duidelijk en zo mogelijk definitief naar buiten geduwd.

winter vegen

Dit is vooral het geval voor Anthony Martial (25), Donny van de Beek (24) en Jesse Lingard (28), zoals we je al vertelden. Vooral het voormalige Monaco en de Nederlandse en Engelse internationals springen eruit In de schappen van Newcastle de nieuwe rijken En ze worden duidelijk uitgenodigd om vanaf januari in te pakken, om ruimte te besparen en naast hun optreden van de afgelopen weken.

Twee andere spelers zitten in de hot seat. Zij vormen het middelpunt van de verdediging: de Zweedse international Victor Lindelof (27) en de Engelse international Phil Jones (29). Het is duidelijk dat de Scandinavië deze zomer de komst van Raphael Varane (28) van Real Madrid te verduren kreeg, terwijl de tweede al enkele maanden in de kelder zit (hij speelt sinds 22 januari 2020 niet meer in de Premier League). Al deze mooie mensen worden op de transferlijst gezet. Met of zonder Solskjaer.

READ  Vuelta - Patrick Lefevre: "Jumbo-Visma komt van een andere planeet"

Profiteer voor de eerste registratie op Unibet van de € 150 bonus die wordt aangeboden met de code FMUNI. Maak vandaag nog uw Unibet-account aan en wed op Champions League-wedstrijden.