Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lyon: Aulas ergert zich aan winterse transferwindow

Olympique Lyonnais, de auteur van een opmerkelijke zomertransitie, zou deze winter weer actief moeten zijn, zoals president Jean-Michel Aulas onthulde ter gelegenheid van OL Night System op OL TV.

“We zijn altijd bezig om spelers binnen te krijgen, het is Johnny’s werk dat hij heel goed doet, hij selecteert de spelers hier en daar, hij stuurt me af en toe berichtjes. De winter zal daar ook ingewikkeld zijn, we hebben de spelers die vertrekken naar CAN ,,Dit is heel bestraffend “Er zijn natuurlijk hypothesen. Als we, zoals we in sommige jaren hebben gedaan, kunnen anticiperen op de zomerse transferperiode, werkt het over het algemeen op een positieve manier. We werken eraan, we hebben raakt, er zijn dingen aan de gang en we kunnen er niet veel over praten om redenen van. We doen in ieder geval ons best om een ​​heel goed team te hebben, want januari wordt belangrijk.”

Terwijl Islam Slimani (Algerije), Tino Kadewere (Zimbabwe) en Karl Toko Ekambi (Kameroen) vooral betrokken moeten zijn bij de CAN (9 januari – 6 februari 2022), blijft de rekrutering van stakers relevant, met Sardar Azmoun’s (Zenith Sint-Petersburg ) traject. ) die opnieuw kan verschijnen.

Lees 6.521 keer – Geschreven door Romain Lantheaume op 20-10-2021 om 12:38 uur.


READ  Niet gevaccineerd tegen Covid-19, André-Pierre Gignac heeft de All Star opgegeven