Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OL werd na strafschoppen uitgeschakeld door Chelsea in de UEFA Women’s Champions League

OL werd na strafschoppen uitgeschakeld door Chelsea in de UEFA Women’s Champions League

Een paar uur nadat PSG was uitgeschakeld door Wolfsburg, werd ook OL ontslagen uit de UEFA Women’s Champions League. Chelsea versloeg hem tijdens de heenwedstrijd thuis (0-1), en de titelverdediger viel op Stamford Bridge (0-1, 2-1 punten, 3-4 op pennen), het stadion waar Lyon in 2013 de finale verloor van . … Wolfsburg (0-1). OL zal voor de tweede keer in drie jaar afwezig zijn in de C1 Final Four.

Voor het eerst in hun geschiedenis terug naar de muur buiten na het verliezen van de heenwedstrijd thuis (0-1), duurde het lang voordat Lyonnais, georganiseerd in 4-4-2 zoals in de heenwedstrijd, effectief was. Delphine Cascarino (3e, 39e), Signe Bruun (4e) en Ada Hegerberg (63e) faalden allemaal toen Vanessa Gilles, dichtbij doel, een slimme voorzet van Lindsey Horan (77e) vastgreep. De Duitse Sarah Dabritz kwam van de bank en werd meteen interessant in de wedstrijd. Ze scoorde het tweede doelpunt voor Les Fenottes, op een service van de terugkerende Hegerberg (110e).

Gekwalificeerd tot de 128e minuut…

Fysiek koeler, beheerste Leonis het einde van de wedstrijd, doordrenkt van de Londense regen. Maar de teleurstellende Vicki Picchu, onhandig in haar aanvallende keuzes, kreeg een penalty tegen, waardoor mensen ongetwijfeld op het laatste moment zullen praten over een zeer twijfelachtige overtreding op de uitstekende Lauren James. Aan het einde van de verlenging leverde Marin Mjeldy de bal in, tot grote woede van Sonia Bompastor.

READ  Frenkie de Jong raakt in paniek en ruimt zijn rekeningen op

In perfecte gelijkheid werden de twee teams gescheiden door een penalty shootout voor 15.000 toeschouwers. En de Blues zijn klaar, Reynard en Horan hebben hun bod verspild… Winnaar van acht van de laatste twaalf edities, OL zal hun titel niet kunnen verdedigen.