Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OL-OL: Depay gepresenteerd in Barcelona, ​​op handen zijnde formalisering? Olympique Lyonnais

Aan het einde van zijn contract in juni bij Olympique Lyonnais komt aanvoerder Memphis Depay steeds dichter bij FC Barcelona.

Heel dicht bij de toetreding tot Barcelona afgelopen zomer, Memphis Depay zou zijn droom na een jaar kunnen waarmaken. Over anderhalve maand vrij, is de Nederlandse international in vergevorderde onderhandeling met FC Barcelona. Volgens informatie van verschillende media in Spanje is de overeenkomst tussen Memphis Depay en Barcelona bijna rond. Er zijn inderdaad nog enkele details te regelen over Joan Laporta, die parallel onderhandelt met de handtekeningen van Depay en Sergio Aguero. Volgens de journalist Fabrizio RomanoDe bestanden bevinden zich in de vervalfase en kunnen de komende weken hun officiële status verliezen.

Agüero werd benaderd door drie clubs. Sergio Agüero’s prioriteit is om bij FC Barcelona te komen. Er zijn onderhandelingen gaande, een mogelijk tweejarig contract (tot 2023). Hij zal zijn salaris voor Barcelona alleen verlagen tot minder dan 10 miljoen euro per jaar. Laatste besprekingen op Depay en Agüero In de komende weken » De journalist, die over het algemeen goed geïnformeerd is en die hem de luxe zou bieden van Barcelona dat Sergio Aguero en Memphis Depay zou schenken, heeft twee spelers onthuld die goed betaald worden maar een groot voordeel hebben in deze periode van de pandemie dat vrij zou moeten zijn van enig contract. Ook in de gelederen van Memphis Depay in de transferperiode zullen Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, Juventus Turijn of Milaan zich overgeven. Tenzij er een grote ommekeer komt, is het al in Barcelona, ​​op bevel van oud-coach Ronald Koeman, dat Memphis Depay komend seizoen zal spelen. Het valt nog te bezien welke huidige Barcelona-spelers de dupe zullen worden van de komst van Sergio Aguero en Memphis.

READ  Voetbal Nantes - Nantes: Kombouaré weggestuurd, Gourvennec gecontacteerd, Kita sensationeel