Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Manchester City verslaat Newcastle na een gekke wedstrijd

In zijn officiële debuut als kampioen van Engeland 2020-2021 reisde Manchester City vrijdagavond af naar Newcastle, namens de 36e speeldag van de Premier League. Om de Ogre Manconian het hoofd te bieden, organiseerde Steve Bruce zijn team van Magpies, die aan het einde van het jaar niets meer hadden om te spelen over het kanaal, in 3-5-2 met een van de mannen in de vorm van het moment, Joe. Willock, of het aanvallende duo Miguel Almiron-Allan Saint-Maximin. Pep Guardiola rustte zijn centrale gewricht Dias Stones uit van Eric Garcia en Nathan Ache. Als Mahrez ook op de bank speelde en het Sterling-Jesus-Torres-trio aan de leiding stond, was de verrassende start van Scott Carson (35), de derde doelman bij de Citizens, die sindsdien niet meer in de Premier League heeft gespeeld. Mei 2011 (met West Bromwich in … St. James’s Park).

Na deze aankondiging

Na de traditionele erewacht van Skyblues zette Manchester City hem, niet verrassend, vroeg in de wedstrijd op de bal en kreeg een kans in dit volledig onschadelijk gemaakte schot van Jezus (8), terwijl Godongan hem miste – ook nauwkeurigheid (12). Maar in tegenstelling tot de wedstrijd was het Newcastle die de nieuwe kampioen van Engeland van streek maakte door de score te openen dankzij Cravth, zijn eerste doelpunt voor Toons in een hoekschop van Shelvey (1-0, 25). Het is niet genoeg om je zorgen te maken over de Manconnian-machine, die binnenkort weer aan het werk zal gaan, ondanks de nieuwe angst voor deze vrije trap van Shelvey die het model Carson raakt (35). Logischerwijs, terwijl de Citizens het oppervlak van de ekster opnieuw hadden belegerd, beëindigde het schot van Cancelo, afgebogen door Murphy, zijn race achter in het net van Dubravka (1-1, 39e).

READ  Chwamini en Monaco, de winnaars van Lille, drukten OM Ren op het podium.

Een regen van goals in St James’s Park, een trio van Ferris Torres met een van de knikken van het jaar

In het proces heeft het team van Guardiola de leiding genomen in dit verbazingwekkende gebaar van Torres, de aanvaller op de hiel van de antenne die met een vrije trap van Gondongan op de doelman van de tegenstander drukt (1-2, 42). Maar nu, na een nieuwe verovering van St. Maximin in het kamp van de tegenstander, wierp Aki zichzelf er naïef uit en zag zichzelf logischerwijs per vergissing gestraft worden voor het afslachten van Julenton. Na een paar minuten aarzelen vanwege de VAR-check schudde de Braziliaan niet en schakelde de strafschop om, ook al was Carson aan de rechterkant begonnen (2-2, 45 + 6). Na terugkomst uit de kleedkamer spint Man City nog steeds en wekt de indruk dat hij zich ontwikkelt tot een beetje joggen. Newcastle maakte van de gelegenheid gebruik en greep moedig zijn geluk, maar miste scherpte in de laatste zet (47, 55, 58). Eksters zijn ook beloond voor hun inspanningen. Na een versnelling van Willock beging Walker het onherstelbare in zijn gebied en dit keer verscheen de geleende Arsenal-middenvelder voor de 35-jarige doelman. Als Carson de poging van Willock afwijst, gaat de laatste nog steeds zegevierend door met geselen (3-2, 62). Maar de finalist van de UEFA Champions League heeft de beklaagde en bewees het in St James’s Park, een gekke wedstrijdscène in een boos tempo.

Ferran Torres scoorde opnieuw twee nieuwe openhartige prestaties om zijn team weer op het scorebord te krijgen, eerst door een voorzet van Jezus te nemen (3-3, 64ste) en hem daarna goed te volgen voor een slag die door het Cancello Center werd afgewezen.[3-466)AnthtnhihalambarahalynevsalosasHathsaymancstilandzaalyguetlallqa(778390901)Hathelmaturknyukasl(81)enKnbdaonehgtaoqlmanalnahihalibdnahalentijhlmtaathrkkainscablohossahelmhalojerh(4-3)BernfriqinbdontaqidoattoramaaldgtalouhadltkadimardafarhaljmaherotinaantzaraudthmalyalmlabhecmafayaltertabManchesterFc(eersteplaats83punten)Alvehakguenjahathaniashralyaltoalibaidaanordah(Nokiesaagdidwiangeltra)Atkdmalanb13ouhdhalymnavshosifhmancstreonayatdidrnillocassel(midden1639punten(kansomdrieplaatsentezoekenmaardemannenvanStevebruskunnenhunhoofdomhooglatengaannahunoptredentegendeEngelseheld”[3-4،66)انتهتنهايةالمباراةعلىنفسالأساس،حيثسعىمانشسترسيتيإلىقتلاللقاء(77،83،90،90+1)حيثلميتركنيوكاسل(81)ولكنبداأنهقطعأقلمنالناحيةالبدنيةالنتيجةلمتتحركوكانسكايبلوهوصاحبالكلمةالأخيرة(4-3)بينفريقينبدونتعقيدويتطورمعالضغطالوحيدلتقديمعرضيفرحالجماهيرأثناءانتظارعودتهمإلىالملعبهكذافيالترتيب،مانشسترسيتي(المركزالأول،83نقطة)،الذيحققنجاحًاثانيعشرعلىالتواليبعيدًاعنأرضه(رقمقياسيجديدفيإنجلترا)،يتقدمالآنبـ13وحدةعلىمنافسهوصيفهمانشستريونايتديهدرنيوكاسل(المركز16،39نقطة)فرصةربحثلاثةمراكز،لكنرجالستيفبروسيمكنهمتركعرينهمورؤوسهممرفوعةعالياًبعدأدائهمضدالبطلالإنجليزي

READ  Een trotse keuze

Vind de Premier League-ranglijst