Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OL is in onderhandeling met Paolo Fonseca!

Met elk artikel dat verwijst naar de opvolging van Rudi Garcia, schuift Jean-Michel Aulas snel op ter verdediging van de persoon wiens naam is genoemd als een van de favorieten voor de titel van beste coach van het seizoen in de Ligue 1. Alles wijst er echter op dat de ontbonden president Olympique Lyonnais er specifiek op gericht is de laatste race van de Gones, vierde in L1 opstellingMaar is nog steeds in de race om een ​​podiumplek die synoniem staat aan de UEFA Champions League.

Na deze aankondiging

Omdat hij achter de schermen zit, is het moeilijk om de toekomstige Guns-coach te vinden. De profielen van Patrick Vieira (gratis), Roberto de Zerbi (Sassuolo), Christophe Gaultier (LOSC) en Marcelo Gallardo (River Plate) worden intern hervat. Maar andere worden ook bestudeerd. Een paar dagen geleden maakte de Italiaanse pers duidelijk dat Paolo Fonseca, die Rome aan het einde van het seizoen zal verlaten (hij wordt vervangen door Jose Mourinho), een ander pad was dat Gons zorgvuldig had bestudeerd.

Fonseca bestudeert het aanbod van Lyon

Na contact met ons op te nemen, werd deze informatie niet bevestigd door de entourage van de 48-jarige Portugese technicus. De Lusitaanse coach, het Oekraïense trio met Shakhtar tussen 2017 en 2019, is de afgelopen weken niettemin onderwerp geweest van verzoekschriften, omdat de verschillende opties die hem momenteel ter beschikking staan ​​met belangstelling worden bestudeerd. Wel de Portugese krant Vermelding Hij komt om Leons baan te verzwaren.

En de krant bevestigt dat de tactiek, die ook door Paços de Ferreira, FC Porto, Braga of zelfs Shakhtar Donestk is gegaan, daadwerkelijk zal onderhandelen met de Gones! De krant gaf zelfs aan dat Jean-Michel Aulas al met Fonseca ging communiceren en dat hij nu het voorstel van Ron zou bestuderen. Geval te volgen.

READ  🚨 Algerije en Kameroen in extra tijd, Marokko en Tunesië gaan naar Qatar!