Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De door demonen begeerde agent van Struijk stelt uit: ‘Pascal zou willen dat hij meer tijd had om zijn beslissing te nemen.’

De Nederlandse en Belgische voetbalbonden proberen de speler uit Leeds al enkele maanden te overtuigen. Pascal Struik, hij wilde altijd al de deuren open houden, ook al betekende dat het afwijzen van de keuze voor club Dutch Hope afgelopen maart.

Afgelopen februari werd bekend dat de passerende speler van Ajax was begonnen met de procedures voor het verkrijgen van een Belgisch paspoort. Dit is inmiddels bevestigd, en aanstaande woensdag wil Struijk-coach Tim Vrouwe in een interview van de Telegraaf nog steeds uitstel willen krijgen voor zijn definitieve spelerselectie:Pascal zou graag meer tijd hebben om zijn beslissing te nemen. Het is niet duidelijk omdat er veel punten een rol spelen. Hij voelde zich gevleid om de Nederland U-21 uit te nodigen. Maar als hij voor dat team speelt, kan België hem niet meer kiezen. Het doel is om te spelen met de kern A van een van deze twee teams. Zodra de procedure voor het verkrijgen van een Belgisch paspoort is afgerond, kan hij dit alles analyseren. Pas dan kan hij een definitieve beslissing nemen

Belgisch paspoort verlengd

De verdediger, die in Leeds een goed seizoen beleeft (24 wedstrijden) op bevel van Marcelo Bielsa, sprak persoonlijk over zijn verwerving van het Belgische staatsburgerschap:Door de gezondheidscrisis loopt de procedure vertraging op.“Hij gaf de bal ook terug aan de rechtbank van de twee federaties, met vermelding dat”Het is nog geen tijd om een ​​beslissing te nemen. Mijn keuze moet eerst worden gemaakt door een van de twee landen.

READ  Formule 1 | Gus Verstappen vermoedt Hamilton's Mercedes

Dus de zaken zullen de komende weken waarschijnlijk versnellen …