Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OL: Als Paqueta denkt dat Saint-Etienne een wijk in Lyon is…

OL: Als Paqueta denkt dat Saint-Etienne een wijk in Lyon is…

Nationaal voetbal gaat van start

Dit interview met Lucas Paqueta zou Stefano niet al te veel moeten bevredigen. Onze collega’s geïnterviewd van Televoet, De briljante linkshandige sprak over de derby van zondag in het Chodron Stadion. Aan het einde van het interview werd de Braziliaan uitgenodigd om een ​​bericht naar de Lyon-fans te sturen en een verrassende verklaring af te leggen: “Leon zal altijd rood en blauw zijn… Ga Les Jon! “. Wilde hij het ongetwijfeld over de Rhône hebben of dacht hij dat Saint-Etienne een stadsdeel van de stad Lyon was? In ieder geval, als dit fragment andere supporters aan het lachen maakt, zouden ASSE-supporters niet voor hen moeten lachen.

samenvatten

Olympique Lyonnais reist morgen af ​​naar Chaudon om het op te nemen tegen AS Saint-Etienne. Om deze derby, die zeer ongelijk belooft te worden, te lanceren, interviewden onze Téléfoot-collega’s Lucas Paqueta, waar hij een minder verrassend statement maakte.

READ  Live - Ligue 2 (38e dag): De perfecte start voor HAC en Metz, twee wedstrijden geschorst