Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Real Madrid, Paris Saint-Germain – Mercato: Haaland is klaar om Raiola te ontslaan om bij een club te tekenen?

Lancering echter! Voetbalclub Real Madrid: de volledige lijst van meringue

De serie van Mbappé kwam enigszins tot een einde met zijn handtekening aan het einde van het seizoen bij Real Madrid, en hier komt zijn opvolger: de Halland-serie! In het laatste nieuws stond de grote Noorse spits dicht bij PSG, die bereid zou zijn hem een ​​enorm salaris te geven om hem de opvolger van Kylian Mbappé te maken. Parijs op de eerste plaats? Dit is niet de Spaanse persversie!

Voor haar geldt dat als de Qatarese club al een beter financieel aanbod heeft gedaan, dan is Real Madrid de enige club waar Haaland mee wil spelen. Hij wil niet naar Parijs, Manchester City of Chelsea. De uitstraling van Merengue trekt hem meer aan dan beloofde lonen in Frankrijk of Engeland. De Noor is zo vastbesloten om bij Real te tekenen dat hij bereid zou zijn zijn zaakwaarnemer, Mino Raiola, te ontslaan, die een nieuwe relatie heeft met Florentino Perez en die hem liever naar de hoogste bieder zou zien gaan om een ​​betere commissie terug te krijgen. In dit geval zal zijn vader, Inge Haaland, verantwoordelijk zijn voor de onderhandelingen over zijn komst naar het Bernabeu.

Haaland is klaar om iets te doen om te tekenen voor Real Madrid?

Borussia Dortmund-spits Erling Haaland speelt met Paris Saint-Germain, Manchester City, Chelsea en Real Madrid. Maar hij wil alleen tekenen bij Merengo, en dit zelfs als de countryclub bijvoorbeeld bereid is hem met goud te bedekken.