Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OL: 11 vertrekken gepland voor transferperiode, grote schoonmaak aangekondigd – Olympique Lyonnais

OL: 11 vertrekken gepland voor transferperiode, grote schoonmaak aangekondigd – Olympique Lyonnais

Het is onverwacht maar heel reëel, want OL eindigde zondagavond als zesde in de Ligue 1 na het verslaan van Strasbourg. Het is dus de Europa League die Les Gones te wachten staat.

OL is volgend seizoen Europees zonder volgend weekend PSG te hoeven verslaan in de Coupe de France. De mannen van Pierre Sieg kwalificeerden zich zelfs meer dan verwacht voor de Europa League dankzij de fout van Lens thuis tegen Montpellier. Alles gaat goed voor OL, die nu in een vrije geest verder kan gaan tegen de hoofdstadclub met het idee de titel te winnen en de slechte resultaten aan het begin van het seizoen voor eens en voor altijd te vergeten. Daarna zal de ploeg van Les Gones, ongeacht het uiteindelijke resultaat van de Franse beker, moeten kijken naar hun laagseizoen. Het is duidelijk dat er voor het management van Rhône nog veel werk te wachten staat, aangezien grote vertrekken zijn aangekondigd.

Massaal vertrek, OL zal actief moeten worden

op hem “We gaan een veelbewogen zomer tegemoet voor OL. Vertrekken: Lopez, Tagliafico, Chirqui, Caqueret, Tolisso, Lacazette, Lovren, Diomande, Sarr, Lépenant, Akokoko. Aankomst: Centrale verdediger, 6, vleugelspeler, spits, middenvelder, Abner.. Als dit allemaal uitkomt, zal het volgend seizoen nodig zijn om het project vrijwel volledig opnieuw op te starten. Dit zal gebeuren onder het bevel van Pierre Sage, dat zal worden verlengd vanwege het uitstekende werk dat hij sinds zijn aankomst heeft verricht. Er mogen in ieder geval geen fouten meer gemaakt worden voor United, dat het komende jaar naar betere zaken moet streven. Hiervoor is een goede transferperiode nodig, gevolgd door een bevredigende start van het seizoen.

READ  Deze "narcistische" speler die "Neymaris"