Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Yannick Bro (UBB) werd voor de tuchtcommissie gedagvaard

Yannick Bro (UBB) werd voor de tuchtcommissie gedagvaard

Yannick Bro werd op 28 mei door de disciplinaire commissie van de LNR opgeroepen vanwege een woordenwisseling tussen hem en Philippe Tayeb, president van Aviron Bayonnais, zo maakte LNR bekend in een persbericht. De twee mannen die zich tussen 2018 en 2022 samen ontwikkelden onder de roeikleuren hebben een moeizame relatie, getuige hun clash tijdens de 22e dag van de Top 14 in april. De voormalige Franse international riskeert sancties aan het einde van deze missie.

Philip Al-Tayeb diende een klacht in

Union Purdue-coach Beagle had na de wedstrijd tussen UBB en Bayonne (34-15) woorden gewisseld met zijn voormalige baas. De coach zou boos zijn geweest op de hoofdroeier, omdat deze in de tunnel zou hebben geweigerd hem de hand te schudden toen hij terugkeerde in de kleedkamer. Bij het weggaan gaf de Bordeaux-manager hem een ​​klap op zijn achterhoofd.

Na deze gebeurtenissen kondigde Philip Al-Tayeb aan dat hij een klacht tegen Berro had ingediend. Maar de UBB-coach ontkende de feiten. Hij voegde eraan toe: “De beschuldigingen tegen Yannick Bro zijn lasterlijk en onaanvaardbaar en zullen te zijner tijd onderworpen worden aan juridische stappen.” Dat zei zijn advocaat het team. Op sportief vlak staat UBB twee dagen voor het einde derde in de top 14.