Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rafael Nadal arriveert in Parijs (video)

Rafael Nadal arriveert in Parijs (video)

Rafael Nadal keert terug naar Porte d’Auteuil.
Guglielmo Mangiapane/Reuters

video- De Spanjaard, veertienvoudig Roland Garros-winnaar, keerde maandag, nog geen week voor aanvang van het toernooi, terug in Porte d’Auteuil.

Rafael Nadal op Roland Garros, sinds 2022 ongehoord. De 37-jarige Spanjaard, die het toernooi veertien keer won maar vorig jaar verloor, arriveerde maandag in Porte d’Hauteuil. Een videoclip die door het officiële account van het toernooi op sociale media is geplaatst, toont zijn aankomst per auto, vergezeld door zijn coach, Carlos Moya.

Zijn eerste training, gepland voor maandag om 17.00 uur, zal een gelegenheid zijn om de sensaties op gravel die hij uit zijn hoofd kent, opnieuw te ontdekken. Maar het is moeilijk te zeggen dat Rafa zeker zal deelnemen aan de eerste ronde van zijn favoriete toernooi. in de microfoon Televisies Frankrijk Vorige week twijfelde hij nog over zijn deelname. “Ik wil niet naar Roland Garros gaan zonder echt de mogelijkheid te hebben om te vechten. Kunnen concurreren betekent niet noodzakelijkerwijs het winnen van het toernooi, maar het betekent dat ik daarheen ga in het geloof dat ik het kan, maar bovenal honderd procent vechten.” %.”Het is om uit te leggen.

“De belangrijkste stad in mijn carrière”

Sinds zijn terugkeer naar Barcelona medio april na twee jaar van terugkerende blessures heeft Nadal vijf wedstrijden gewonnen: één in Catalonië, drie in Madrid en één in Rome. Zijn laatste nederlaag, die hij in de tweede ronde in Italië leed tegen Hubert Hurkacz (6-1, 6-3), stelde zijn fans niet echt gerust. Hoe zou hij presteren in een best-of-five setwedstrijd? Het antwoord volgt waarschijnlijk begin volgende week.

READ  Angola: Controverse aan het einde van de wedstrijd...een duidelijke strafschop afgewezen door de Foxes?

Parijs zal een belangrijk podium zijn in de zomer van Mallorca, aangezien het Roland Garros-stadion van 26 juli tot 13 augustus ook gastheer zal zijn van de Olympische Spelen. “Ik wil daar zijn, Kondig aan. Het is iets speciaals, dit zijn gevoelens die we alleen tijdens de Olympische twee weken tegenkomen. Het is de essentie van sport, en bovendien wordt het dit jaar gehouden in Parijs, de belangrijkste stad in mijn carrière.


” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >