Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mbappe: Een verrassende overeenkomst tussen Paris Saint-Germain en Real Madrid?

Mbappe: Een verrassende overeenkomst tussen Paris Saint-Germain en Real Madrid?

Voetbal – Mercato – Paris Saint-Germain

Mbappe: Een verrassende overeenkomst tussen Paris Saint-Germain en Real Madrid?

Gepubliceerd op 21 mei 2024 om 16:00 uur.

Gepassioneerd door sport, film en televisie (op het scherm en achter) sinds zijn kindertijd, is Bernard sinds 2018 journalist bij 10 Sport. Hij is meer bedreven met het toetsenbord in zijn hand dan met de bal aan zijn voeten en besloot zijn wezen te bedekken geliefde sport die tegelijkertijd bekritiseerd en gehaat wordt (voetbal) En het is niet één sport (worstelen).

Terwijl de FIFA op 21 mei haar 120e verjaardag viert, is Florentino Pérez een van de gasten die zich dinsdag in het Elysee verzamelden rond de president van de republiek. Een bijeenkomst die de president van Real Madrid mogelijk in staat stelt om met de regering van Paris Saint-Germain te praten over Kylian Mbappé…

De vraag is niet langer of Kylian Mbappé meedoet of niet Real Madrid, maar wanneer. Vrij aan het einde van het seizoen heeft de Franse international zijn vertrek uit de ploeg al aangekondigd Paris Saint Germain Om een ​​nieuwe ervaring in het buitenland te beleven. Aankomen bij Merengue Over zijn moeder en zijn adviseur bestond geen twijfel meer Fayza Al-Ammari Dit doe ik door op maandagavond een laagje toe te voegen na het afscheidsfeest dat ik heb georganiseerd Kylian Mbappé In een van de restaurants van de hoofdstad. ” Dat weet je al, nietwaar? “, vertelde ze verslaggevers over haar volgende bestemming. Maar wanneer zal deze worden geformaliseerd?

READ  Pochettino werkt al aan Mercato en reageert op Donnarumma

Een ruildeal tussen Paris Saint-Germain en Real Madrid?

Hoewel de serie al jaren in het nieuws is, is het nu slechts een kwestie van tijd voordat we de serie te zien krijgen WAAR Madrid Hij kondigde de komst van zijn belangrijkste prioriteit aan. Hij werd dinsdag in aanwezigheid van andere gasten uitgenodigd in het Elysee om de 120ste verjaardag van de FIFA te vieren. Florence Perez U moet van de gelegenheid gebruik maken om met het management te praten Paris Saint Germain Dit is om de goedkeuring van de club voor de inzending te verkrijgen Kylian Mbappé Vóór de start van het EK (14 juni – 14 juli). Ter herinnering, Kapitein Blues Officieel verloofd met Paris Saint Germain Tot 30 juni 2024.

Ook de Olympische Spelen in Parijs stonden centraal in de discussies

president Real Madrid Hij zou sinds zijn presidentschap ook over een andere kwestie moeten worden ondervraagd Emmanuel Macron Ze is van plan met hem te praten over een verloving Kylian Mbappé Volgende keer op de Olympische Spelen in Parijs het team. de WAAR Madrid FFF heeft laten weten dat het geen spelers zal vrijgeven voor dit evenement.