Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De broer van Mbappé is betrokken bij een traditie die Paris Saint-Germain veel heeft gekost

De broer van Mbappé is betrokken bij een traditie die Paris Saint-Germain veel heeft gekost

Voetbal – Mercato – Paris Saint-Germain

De broer van Mbappé is betrokken bij een traditie die Paris Saint-Germain veel heeft gekost

Gepubliceerd op 21 mei 2024 om 23:15 uur

Als fervent sportliefhebber groeide hij op met het geluid van Formule 1-motoren en de heldendaden van Ronaldinho. Tegenwoordig, met een masterdiploma in sportjournalistiek, mist hij niet langer een Formule 1 Grand Prix of een wedstrijd van Paris Saint-Germain, wat zijn passie en specialisatie is.

Terwijl Kylian Mbappé de komende dagen de overstap maakt naar Real Madrid, zal ook zijn kleine broertje Paris Saint-Germain verlaten. Maar van zijn kant zal Ethan Mbappé in de Franse competitie blijven om zich bij Los Angeles aan te sluiten. Hij is ook niet de eerste jonge Parijzenaar die zich bij de noordelijke club aansluit.

Het is dus geen geheim meer dat Kylian Mbappé de ploeg gaat verlaten Paris Saint Germain Aan het einde van het seizoen. Zijn toekomstige club is officieel nog niet bekend, maar dat zal wel zo zijn Real MadridTenzij er een volkomen onwaarschijnlijke verandering in de situatie plaatsvindt. Mbappé zal niet de enige zijn die deze zomer vertrekt.

Ethan Mbappé richting LOSC?

Sterker nog, ook aan het einde van het decennium Ethan Mbappé We zullen vertrekken Paris Saint Germain Net als zijn oudere broer. Maar in tegenstelling tot de Blues-aanvoerder moet de jonge middenvelder in Frankrijk en in de Ligue 1 blijven Mercato-voet, Ethan Mbappé Zal inderdaad meedoen Lusk.

LOSC heeft dat al gedaan met Paris Saint-Germain

Het is ook een gewoonte die hij heeft aangenomen Lusk Die gespecialiseerd is in het rekruteren van jonge spelers Paris Saint Germain. En dan Mike Minyan In 2015, Jonathan Iconie In 2018 en Timotheus Wea Anno 2019 is dat zo Ethan Mbappé Wie wordt lid van de Al-Shamal Club? Het valt nog te bezien of hij hetzelfde succes zal behalen als zijn drie voorgangers.

READ  Losse loting voor Mahrez en Nasser