Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OJ – Hand (F) – Noorwegen wint Groep A-wedstrijd tegen Nederland op Olympische Spelen in Tokio

Noorwegen maakte zaterdag in de laatste minuten tegen Nederland (29-27) het verschil in de “finale” van Groep A op de Olympische Spelen van Tokio. De Scandinaviërs moeten de eerste plaats innemen en kunnen zich op het pad van de Fransen claimen, als deze zich kwalificeert. Noorwegen, de gouden medaille favoriet, is zaterdag op de Olympische Spelen in Tokio geslaagd in zijn eerste grote test tegen Nederland. Ze deed het met succes en won in de laatste momenten tegen Oranje (29-27), maar zeer aantrekkelijk. 12 minuten voor het einde (22-23, 48), en tot de 53e minuut (26-26), barstten de spelers van Emmanuel Mayonadi in de laatste momenten onder de klappen van Veronica Christiansen (6 goals) en Nora Mork. (9 goals, waarvan 5/5 op penalty’s).

Dit succes bevestigt de geldigheid van de eerste positie van de groep voor de Scandinaviërs, Europese kampioenen Het is een potentiële concurrent van de Fransen uit de kwartfinales. The Blues hebben zich nog niet gekwalificeerd in hun laatste wedstrijd tegen Brazilië, maar het zal moeilijk voor hen zijn om hoger dan de vierde plaats te eindigen. En dan verschijnt een kwart van de meest succesvolle… Zie ook Resultaten / Positie Groep A Frankrijk in een confrontatie van vier spelers Hongarije’s overwinning op Spanje (29-25) zette de spanning voort voor de laatste dag in Groep B, het blauwe team. Wat weten we? Zweden verzekerde zich van de eerste plaats en Rusland plaatste zich voor de kwartfinales. Voor de rest strijden vier teams om de laatste twee tickets voor het themapark: Spanje, Brazilië, Frankrijk en Hongarije. In een groep met aarzelende resultaten vanaf het begin, is het moeilijk om te weten wie eruit zal komen. Zie ook Groep B resultaten/rangschikking

READ  Barcelona, ​​​​Paris Saint-Germain - Mercato: Xavi flitste op Messi's teamgenoot