Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: er ontstaat een nieuwe trend voor Pogba

Lancering echter! Voetbalclub Paris Saint-Germain: de 10 meest gebruikte spelers voor het seizoen 2020-2021

Voor één keer zal Mino Raiola zijn doel niet bereiken. Tenzij de bedriegende spelersmakelaar het idee heeft om een ​​spannende contractverlenging voor Paul Pogba te winnen. Door in het voorjaar aan te kondigen dat de octopus niet meer gelukkig was bij Manchester United en dat vertrekken de beste oplossing was, zette de Italiaans-Nederlandse speler de deur wagenwijd open. Maar de belangrijkste bestemmingen van Akhtaboot, Juventus, Turijn en Real Madrid hadden ofwel niet de middelen om hem te rekruteren of van coach te wisselen. Paris Saint-Germain blijft.

Een aantal dagen leek Pogba heel dicht bij een contract bij Parijs, en dat is terwijl hij OM altijd steunde, net als zijn broers. Iets dat de fans van de club in de hoofdstad niet onverschillig liet. Maar uiteindelijk moet hij bij Manchester United blijven. Sky Sports legt zaterdag uit dat de onderhandelingen over een contractverlenging van een jaar nog steeds aan de gang zijn en dat het tijdens het seizoen succesvol kan zijn, aangezien Paul Pogba een goede relatie heeft met Ole Gunnar Solskjaer en gelooft dat er een grote ploeg in de maak is.

Pogba naar Manchester United overwerk

Tegen alle verwachtingen in, toen hij er heel dicht bij leek te tekenen voor Paris Saint-Germain, wordt verwacht dat Paul Pogba zijn contract bij Manchester United zal verlengen. Maar de ondertekening zou in de loop van volgend seizoen kunnen plaatsvinden.