Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ohm: Met Monaco zullen de Tudor-jongens op een bot vallen

Ohm: Met Monaco zullen de Tudor-jongens op een bot vallen

Morgen zaterdag (21.00 uur) keert OM terug in de Ligue 1 met een feestelijke wedstrijd op het Orange-Vélodrome tegenALS Monaco In de naam van de twintigste dag. Sterke tegenstand, met derde tegen vierde in het klassement, en vooral de twee ploegen die op dit moment weinig overlaten aan de oppositie. Want als we weten dat de mannen van Igor mikken op het indrukwekkende aantal van 7 Ligue 1-overwinningen, dan loopt Monaco niet ver achter qua statistieken, vooral in het buitenland, waar de kant van Philippe Clement eruitziet als thuis. Tegelijkertijd is dit echt niet verwonderlijk, in die zin dat Club Rocher zeer zelden profiteert van het “thuis” -effect, en de overwinning van de Olympiërs op Lodewijk II bijna volledig in de kleuren van OM afgelopen november (2-3) getuigde hier nogmaals van.

Met 20 punten in 9 uitwedstrijden staat Monaco dit seizoen aan de top van Europa…als OM

Maar om terug te keren naar de kracht van Monaco weg van hun bases, moeten we weten dat ze ongeslagen zijn op de weg sinds 23 oktober vorig jaar en de 4-3 nederlaag in Lille. Met 20 punten uit 9 uitduels staat Monaco dit seizoen bovenaan de Europese ranglijst. Een cursus die hen plaatst naast Europese leiders zoals Arsenal, Napoli, Real Madrid of zelfs Barcelona. Met 6 overwinningen, 2 gelijke spelen en 1 nederlaag was de uitcarrière van Monaco indrukwekkend. Maar pas op, want er is nog een team dat hetzelfde kan zeggen: het is Olympique de Marseille! Inderdaad, de mannen van Tudor staan ​​op gelijke hoogte met Monaco op afstand, maar ze lopen weg als we naar het klassement thuis kijken, en hier maken ze het verschil met vijf punten meer in het algemeen klassement.

READ  Fans zijn Mauricio Pochettino zat

“Het is maar één nederlaag in hun laatste zeven Ligue 1-duels, en dat was tegen OM meer dan twee maanden geleden.”

Maar terug naar AS Monaco, naast hun uitresultaten, is het hun huidige dynamiek waar OM op hun hoede voor zal moeten zijn: “Het is slechts één nederlaag in de laatste zeven Ligue 1-duels. bevestigt de journalist mooie ochtend Leandra Iacono,,En deze nederlaag is de nederlaag tegen OM van ruim twee maanden geleden. Het is een team dat stilaan weer op de rails komt en laat zien dat het steviger is. Ze willen heel graag op het podium eindigen en dat geldt ook voor meeslepende wedstrijden zoals die van zaterdag, tegen OM dat momenteel niet te stoppen lijkt. Het wordt een heel grote test tussen twee briljante teams, al zal het een echte klap zijn om Mohamed Kamara in het midden te stoppen.”. In feite kunnen we concluderen door te schatten dat de afwezigheid van Malian gecompliceerd zal zijn, in het aangezicht van een Marseille-middenvelder die vertegenwoordigt wat momenteel de beste is. Voor de rest is het zeker een grote krachtmeting in het verschiet!