Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een nieuw spervuur ​​van Russische raketten trof verschillende steden, waarbij minstens 11 mensen om het leven kwamen

Een nieuw spervuur ​​van Russische raketten trof verschillende steden, waarbij minstens 11 mensen om het leven kwamen

Die informatie hebben we nog niet, maar het zal even duren voordat deze zware voertuigen worden afgeleverd. Vóór de aankondiging van de Duitse kanselarij maakte het hoofd van Rheinmetall, de fabrikant van de Leopard 2, duidelijk dat het onmogelijk zou zijn om de opgeslagen tanks voor eind 2023 te leveren. Het zou al enkele maanden duren om de gevechtsmachines, voor een bedrag van honderden miljoenen euro’s, waaraan geen enkele Rheinmetall zich kan houden totdat er een definitief bevel is uitgevaardigd. Evenzo beweerden de Amerikanen dat de overdracht van Abrams-tanks naar Oekraïne enkele jaren zou kunnen duren. Het door de geallieerden opgezette wapenleveringsproces, dat sinds het begin van het conflict geheim is gehouden, lijkt te werken, aangezien de Russen nog een groot konvooi westerse wapens moeten vernietigen.

Het Verenigd Koninkrijk, het eerste land dat al op 14 januari aankondigde dat het zware tanks aan Kiev zou leveren, is echter van plan zijn Challenger 2-tanks eind maart te sturen, zei de staatsminister van Defensie Alex. . krijt. Tot die tijd heeft A.J Belangrijk trainingsprogramma. Aan de Oekraïense soldaten die deze tanks gaan gebruiken, maar ook aan degenen die verantwoordelijk zullen zijn voor het onderhoud ervan. Hij zei dat dit programma maandag zou moeten beginnen.

READ  Foot OM - OM: een Italiaanse club met diepe zakken denkend aan Melek