Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

LIVE – OM: Volg de persconferentie van Tudor en Gigot voor de receptie in Monaco

Theodore bij de terugkeer van Amin Harit

“Ik kan het niet zeggen, het is moeilijk voor mij om te zeggen. Hij herstelt met de doktoren, het gaat goed met hem en hij maakt goede vorderingen.”

Tudor op Ferritot

Theodore: “Hij heeft de kenmerken van ons voetbal. Hij begrijpt dat omdat hij in Italië speelde. Het was belangrijk voor ons om hem te hebben.”

Klaus beschikbaar tegen Monaco?

Theodore: “Morgen beslissen we. Misschien wordt hij gebeld.”

Tudor op Pau Lopez, twijfelachtig voor Monaco

“Niets ergs, we zullen de situatie morgen beoordelen.”

Tudor de speler moet zich aan zijn methoden houden

“Hoe meer spelers overtuigd zijn van wat we doen, hoe beter voor de coach. Dat zijn vragen die ik eerder heb gehoord. De dynamiek is zo, je hoeft maar een wedstrijd of twee te verliezen om dat te veranderen.”

Een gevoel van wraak tussen Monaco na de heenwedstrijd?

“Het was een uitwedstrijd, in een halfleeg stadion en met een blessure van Amin Harit. Sinds die wedstrijd zijn we gegroeid en krijgen we te maken met een tegenstander van hetzelfde niveau.”

Tudor is erg boos over de transferperiode en de problemen met de Coupe de France

“Je respecteert het belang van de wedstrijd tegen Monaco niet. Het is een grote wedstrijd en het eerste waar ik het over heb is de transferperiode en de Coupe de France.”

Tudor kondigt bij vertrek aan Bamba Ding aan

“Ik ga het niet hebben over de transferperiode, noch over de aankomsten noch de vertrekken. Je zult het snel genoeg weten. We zullen het hebben over de wedstrijd tegen Monaco.”

READ  Guadalajara: Cornet sluit seizoen af ​​met instapnederlaag

Het is de rol van Igor Tudor

De Kroatische technicus is gearriveerd in de perskamer.

Hoe houd je de vaart erin?

Gigot: “We moeten onze nederigheid bewaren. Als we winnen, proberen we meteen aan de volgende wedstrijd te denken. We blijven met beide benen op de grond staan, dat is belangrijk.”

been op de lijnen van progressie OM

“We staan ​​erg onder druk en we kunnen heel snel worden aangepakt. Het is aan ons om andere oplossingen te vinden, om deze aspecten te verbeteren om te blijven groeien.”

Gigot over zijn verleden als aanhanger van OM

“Hij is echt heel sterk, ik ging het hele veld over toen ik jong was. Ik maakte volledig gebruik van sommige wedstrijden in de hoeken. Hij is net zo speciaal als ik me voel.”

Zijn been ligt op Ballerdi

“Ik ben erg blij voor hem, het is niet gemakkelijk om door zijn fans te worden gefloten. Hij was mentaal erg sterk en hij verdient wat er met hem gebeurt. Hij is een geweldige jongen, het is belangrijk om er op die momenten te zijn. Het was’ Het is niet makkelijk, we kennen allemaal de druk.” “.

Tudor-been

“Hij is een coach die pleit voor rechttoe rechtaan spel, waarin je risico’s neemt. We hebben de tijd genomen om alle tactische aspecten volledig te doorgronden. Er valt nog veel te verbeteren. De resultaten geven ons vertrouwen.”

Hij stopte met spelen voor OM, omdat hij een fan is van de club

“Het is altijd mijn droom geweest. Om dit te kunnen bereiken is uitzonderlijk. Het is ingewikkeld omdat je elke wedstrijd kritiek krijgt, maar voor de kost heb ik de kans om voor de beste club ter wereld te spelen. Iedereen hoort heel goed, wij’ gaan allemaal dezelfde kant op”.

READ  Transfers: Sven Putman leeft 'laatste maanden van Lille'

Gigot over zijn vorderingen sinds zijn aankomst bij OM

“Het is belangrijk om consistent te zijn. Alles kan heel snel gaan van de ene wedstrijd naar de andere in Marseille. Er was een periode van acclimatisatie. Ik probeer zo constant mogelijk te zijn en elke wedstrijd beter te worden. Met vertrouwen, goede resultaten, het is makkelijker uit te voeren. Maar elk spel haar waarheid.”

Been op de verdedigers goede aanvalsstatistieken

“De coach houdt ervan dat de verdedigers actief zijn in de aanvalsfase. We spelen allemaal samen, we vallen samen aan, we verdedigen samen. We hebben heel goede set-piece-spelers. Dat gaf ons vertrouwen. We komen tot hoekschoppen of vrije trappen, we overtuiging krijgen.”

Eerste etappe wedstrijd tegen Monaco

“We hebben alle emoties meegemaakt in deze wedstrijd. We hebben een ingewikkelde periode doorgemaakt in oktober en begin november. Het gaf ons vertrouwen, we hebben het gehaald.”

Lam in de atmosfeer van de wielerbaan

“Het geeft adrenaline, dwingt ons om onszelf te overtreffen. Dat zijn we ze op het veld aan hen verschuldigd.”

Het juiste moment om Monaco te spelen?

Gigot: “We zitten in een goede periode, maar dit is nog steeds een goed team. We speelden vlak voor rust tegen ze. We gaan er alles aan doen om van een goed team te winnen.”

Laten we naar deze persconferentie gaan

Samuel Gigot arriveerde.

Persconferentie Tudor en Gigot vanaf 14.00 uur

De verwachting is dat de coach en verdediger van OM over enkele minuten voor de media staat.

READ  Ivani Blondin is klaar voor een vrolijkere Olympische les

Klaus keerde terug naar de OM-groep, Paul Lopez op weg naar een deal

Info RMC Sport – De Spaanse doelman Pau Lopez is donderdag niet op training: hij heeft volgens onze informatie een lichamelijk defect waarvan de aard nog moet worden vastgesteld. Maar we stevenen af ​​op een deal van de portier zaterdag tegen Monaco.

Notitie terug op de OM-set van Jonathan Claus, goed nieuws. Hij glimlachte ook om de eerste aan het begin van de sessie te vergeten. Vooruit naar zaterdag.

Wauw Jermaine

Programma voor dag 20 van de Ligue 1

En het begint op vrijdag met de Bretonse derby Lorient Rennes.

OM-Monaco staat zaterdag bovenaan de 20e speeldag van de Ligue 1

De twintigste dag van Liga 1 Die vindt dit weekend plaats onder de titel Clash Between OM en Monaco in het Vélodrome op zaterdag om 21.00 uur Marseille staat momenteel derde in het klassement, vijf punten voorsprong op ASM, zijn achtervolger.

Beide ploegen doen het goed in de competitie. OM heeft sinds eind oktober geen L1-punten meer laten vallen. Wat Monaco betreft, ze werden geconfronteerd met de kleine teleurstelling dat ze eerder een gelijkspel tegenkwamen in Lorient wereldbeker. Ze verloren ook … van Marseille.

De vorige confrontatie tussen beide ploegen dateert van half november, met de overwinning van Marseille op Lodewijk II (3-2). De rematch is zaterdag live te volgen op RMC en in live-tekst op Onze website RMC Sport.