Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

WK: Duitsland bereikte voor het eerst de finale na een verbluffende ommekeer tegen Australië

WK: Duitsland bereikte voor het eerst de finale na een verbluffende ommekeer tegen Australië

Nou, snel om te gaan, Australië haalde snel de eerste (eerste) pc uit de game, zonder deze zelfs maar te kunnen converteren. Het was gewoon een vertraging voor de “Kookaburras”, die de score openden dankzij Jeremy Hayward (0-1, 12), de huidige topscorer van het toernooi met 8 rozen.

Meer in zijn kamp tijdens het tweede kwartaal wist Australië hoe hij een grote rug kon maken zonder te breken. Na twee Duitse PK’s te hebben uitgeschakeld dankzij verstandige videogesprekken, verdubbelde ze haar voorsprong in een snelle counter doorboord door Nathan Ephraums (0-2, 27).

Het scenario herhaalde zich bij terugkeer uit de kleedkamer tot de 43e minuut, het moment waarop de tot Duitser genaturaliseerde Argentijn Gonzalo Pellat ervoor koos om een ​​computer om te bouwen, in zijn vijfde poging in enkele seconden (1-2, 43).

Australië was het spel uit het oog verloren en verdween in het laatste kwart van de radar. Duitsland, dat Engeland met 2-0 leidde in de kwartfinales voordat het een penalty shootout won, maakte opnieuw gebruik van hun mentale en fysieke middelen om terug te komen op de score in het kielzog van Computer de Bielate (2-2, 52).

Maar Australië is Engeland niet. Het Australische team, drievoudig wereldkampioen (1986, 2010, 2014) en voor de twaalfde keer op rij aanwezig in de laatste vier WK-wedstrijden, heeft gedomineerd. Blake Govers, Australia Dragons, denkt dat hij zijn mensen op de computer de overwinning bezorgt (2-3, 58).

Dat was zonder de slagkracht van Peillat, auteur van de computerequalizer (3-3, 59), mee te tellen. Terwijl we dachten dat de twee teams op weg waren naar een strafschoppensessie, kwam een ​​pass van Biellat langs de doellijn naar Niklas Wellen, de beslissende doelpuntenmaker zes seconden na de sirene (4-3, 60).

READ  Jilinas Beaulieu sluit zich aan bij de elite - TVA Sports