Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OGC Nice – OM: Payet en Galtier, twee schokkende getuigenissen over ongevallen en een verrassende uitspraak?

Lancering echter! Voetbalclub OM: De volledige lijst van Marseille

OGC Nice en OM worden binnenkort gerepareerd. Op 22 augustus brak er chaos uit in Allianz Riviera nadat Dimitri Payet flesspray had gekregen van het ultras-podium uit Nice. Toen werd de laatste op het grasveld ontworteld met verhitte uitwisselingen tussen twee leden van de teams.

Vandaag komt de tuchtcommissie van de LFP bijeen om de incidenten te analyseren, met verschillende uitspraken ter overweging. volgens RMC Sport, alles is heel open: OM hoopt te winnen op de groene loper (3-0) en de drie punten. OGC Nice wil zijn voorsprong op het scorebord graag behouden en het idee van een replay van de hele wedstrijd is geopperd. Volgens L’Équipe kan een wedstrijd worden bevroren zonder winnaar en dus zonder dat er punten worden uitgedeeld.

Payet en Flashball Shot

Volgens de sportkrant kan het feit dat het spel opnieuw is opgestart al leiden tot nauwkeurige jurisprudentie … Alvorens een beslissing te nemen, zal de Tuchtcommissie al naar meer dan twintig mensen moeten luisteren om de verantwoordelijkheden van elk van hen te verduidelijken. Als zodanig hebben twee getuigenissen de zaak al zwaar belast. Vooral aan de OM-kant.

Op de lijst stonden 74 granaten, waaronder flessen maar ook batterijen of telefoonopladers, L’Équipe-slips.In het dossier leverde OM ook onafhankelijke ballistische expertise die bevestigde dat de fles die Payet achterin ontving gelijk was aan een flitsbal die op een afstand van 40 werd afgevuurd. meter.”

Van de kant van OGC Nice realiseert Christophe Galtier zich in het onderzoeksrapport dat de situatie aan het begin van de weg al gespannen was. De coach van Nice ontkende dat hij David Frio had geraakt, maar wees erop dat hij voor aanvang van de wedstrijd had gevraagd om de start van de wedstrijd uit te stellen vanwege de aanwezigheid van een groot aantal projectielen in de strafschopgebieden.

samenvatten

Vandaag komt de disciplinaire commissie van de LFP bijeen om de gebeurtenissen te analyseren die zich hebben voorgedaan tijdens de wedstrijd tussen OGC Nice en OM (1-0). Het dossier is in omvang toegenomen en kan in het voordeel van FC Marseille uitdraaien.