Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland en Kroatië gaan door / WK 2022 kwalificaties

Als de Blues gerustgesteld zijn tegen Finland (2-0), was deze avond ook vrij levendig in alle uithoeken van het continent. Portugal zette, ondanks dat Cristiano Ronaldo werd afgewezen, de toon door vroeg in de avond een gemakkelijke overwinning te boeken tegen Azerbeidzjan (3-0). En Bernardo Silva, Andre Silva en Diogo Jota waren de topscorers van de Lusitania in deze wedstrijd. In de andere wedstrijd van deze groep wijken Ierland en Servië af van het delen van de punten (1-1).

Niet te stoppen Depay!

Voor de rest deden de leiders dit niet in kant. Denemarken bereikte de halve finale van het EK en deed opnieuw een bod door Israël uit elkaar te halen (5-0), maar het was vooral Nederland dat de stemming markeerde door een gezonde gang te bieden tegen een formatie van Turkije-kaliber (6-0). 1). ). In geweldige vorm ging Memphis Depay daar met een triple. Het doelpunt van Marseille Under aan het einde van de wedstrijd was niet al te zwaar.

Erling Haaland maakte ook een hattrick met Noorwegen tegen het nederige Gibraltar (5-1). In Groep H versloeg Kroatië Slovenië eenvoudig (3-0), terwijl Rusland en Slowakije het werk deden, respectievelijk 2-0 tegen Malta en Cyprus. Let ten slotte op het slechte optreden van Bosnië en Herzegovina tegen Kazachstan (2-2) in de Blues-groep. Deze twee teams vormen de achterkant van deze groep D.

READ  Thomas Brails op de Spelen "Wat betreft goud, het zou stom zijn om te zeggen dat we niet willen winnen."