Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

PSG medische update over Mbappe, Ramos, Verratti, Bernat, Dagba en Kurzawa

Zoals gewoonlijk heeft PSG verschillende spelers zien strijden in een internationale pauze die nog niet voorbij is. Sommigen zijn al teruggekomen met wat zweren. Dit is onder meer het geval bij Kylian Mbappe en Marco Verratti.

Wat volgt na deze advertentie

Zullen ze er zijn tegen Claremont? Vanmiddag heeft de Capital Club zojuist een officiële medische update gepubliceerd. Afgezien van de voor de hand liggende verbetering, weet ik niet zeker of we Mbappé Overnates zien opnemen. Tot slot, terwijl zijn bereidheid werd aangekondigd toen de internationale pauze voorbij was, zet Sergio Ramos zijn ‘fysieke paraatheid’ voort en er zijn geen details gegeven over wanneer hij beschikbaar zal zijn.

PSG-persbericht:

  • Kylian Mbappé in de zorg na een lichte zoolblessure. Binnen 48 uur nadat de race is hervat, wordt een nieuw punt gescoord.

  • Marco Verratti, die een trauma boven zijn linkerknie opliep, blijft de komende dagen onder behandeling. Donderdag wordt de situatie opnieuw bekeken.

  • Juan Bernat, die gehinderd wordt door een close-up, trainde de afgelopen vijf dagen individueel en zal morgen de training hervatten met de groep.

  • Sergio Ramos zet zijn fysieke voorbereidingen voort.

  • Colin Dagba hervat deze week de training na een verstuikte enkel.

  • Lavin Kurzawa ziet een goede ontwikkeling van laesies in de rechter adductor en zal aan het eind van de week met de groep verder gaan.

READ  Alle resultaten voor deze woensdag