Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nice-OM: Alvaro met Sampaoli, Longoria en Payet in sessie [Màj] – Seizoen

15 uur 36 : Dimitri Payet zal niet de enige OM-speler zijn die aanwezig zal zijn in de Marseille-delegatie. Volgens hem zal hij worden vergezeld door Alvaro Gonzalez RMC Sport. Allvaro Hij is een van de spelers die Nice ervan beschuldigde het publiek te provoceren door een bal op de tribune te gooien voordat hij het veld bestormde. Misschien verklaart dit zijn aanwezigheid in de sessie.


11 uur 04 Deze woensdag staan ​​alle Marseille-fans op wacht Beslissing van de Tuchtcommissie LFP met betrekking tot de wedstrijd Nice-OM, stopte in de 75e minuut om het terrein te veroveren terwijl Niçois met 1-0 voorstond. Als laatstgenoemde van mening is dat het resultaat moet worden bevestigd (wat hoogst onwaarschijnlijk is), hoopt Marseille dat de situatie van het slachtoffer volledig zal worden erkend met een overwinning op de groene loper en het uitblijven van sportieve sancties voor spelers die gewond zijn geraakt bij ongevallen.

volgens RMC SportDe delegatie van Marseille zal deze woensdag in de tuchtcommissie worden vastgesteld in aanwezigheid van: Pablo LongoriaEn Olivier Grimaldi (Advocaat), Alexandre Mihali (gerechtelijk directeur), Jack Cardoz (communicatie Manager), Jorge SampaoliEn Pablo Fernandez (Fysieke trainer is uit voorzorg geschorst), en Dimitri Payet. De spelmaker van het OM wilde er zijn om zijn teamgenoten te vertegenwoordigen, net als zijn coach om zijn troepen te verdedigen en te getuigen van de onzekerheid die Ness voelt.

Als het verbazingwekkend is dat het OM niet is gelukt, heeft het verleden ons ook een gebrek aan vertrouwen geleerd, vooral tegenover de autoriteiten die de afgelopen seizoenen soms vreemde uitspraken hebben gedaan tegen FC Marseille.

READ  Tennis. De WTA Tourkampioenschappen in Saint-Malo: een zware dag voor Franse vrouwen. sport

mooie kant, Christoph Galtier Het zal ook ter plaatse zijn, volgens RMC Sport.