Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nkunko’s gekke spoor bereikt de hoofdstad!

Onze WK-aftrap Top 10: De meest winstgevende conversies in de geschiedenis

Christopher Nkunko blijft ook dit seizoen indruk maken in het Leipzig-shirt. In 17 wedstrijden in alle competities scoorde de nationale speler van Lagny-sur-Marne 11 doelpunten en gaf hij 7 assists in XXL’s optreden tegen Manchester City en Paris Saint-Germain in de Champions League. Genoeg om de interesse te wekken van de grootste Europese clubs, waaronder zijn voormalige club!

Paris Saint-Germain wil Nkunko restaureren!

Volgens informatie van Bild zal de vice-kampioen van Frankrijk nauw geïnteresseerd zijn in de zaak van voormalig Tite. Parijs zal echter niet de enige zijn in het dossier. Sterker nog, de Engelse, Spaanse en Italiaanse clubs zullen de positie van de regelmatig gezochte persoon in het Franse team de laatste tijd nauwlettend volgen. Ter herinnering: Nkunko speelde negen jaar bij Paris Saint-Germain en vertrok in 2019 voor zo’n 15 miljoen euro naar Leipzig.

samenvatten

Terwijl Christopher Nkunku blijft schitteren in het shirt van RB Leipzig, wordt nu gezegd dat PSG geïnteresseerd is in het terugbrengen van hun voormalige speler. Maar de concurrentie zal zwaar zijn voor de Parijzenaars, terwijl buitenlandse clubs naar de Fransen kijken.

READ  De Belgen in het buitenland: Vertonghen en Benfica beginnen met uitzege, topscorer van Vertesijn met PSV Eindhoven in Supercopa.