Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Leonardo kreeg eindelijk goed nieuws in zijn confrontatie met Messi

Lancering echter! Voetbalclub Navas-Noir: Duel op nummer

De leiders van Paris Saint-Germain moeten vandaag in hun vingers bijten om akkoord te gaan met de opname van een clausule in het contract van Lionel Messi waarin staat dat ze hem niet kunnen weigeren om bij zijn selectie te komen. Maar de extase was zo groot toen ze hem in augustus rekruteerden, dat we hun aanpak volledig konden begrijpen. Alleen vandaag hebben ze te maken met het feit dat de zesvoudig Ballon d’Or voor Argentinië zal spelen toen hij geblesseerd was en de laatste twee wedstrijden van de hoofdstad miste…

Maar Leonardo, Nasser Al-Khelaifi en anderen kunnen op steun rekenen, met name die van Jerome Rothen, die gisteren bij RMC verklaarde: “Het is zo verschrikkelijk, ik begrijp er helemaal niets van. Hij kan beginnen met Argentinië en terugkomen als een kanonskogel. Maar hij kan ook geblesseerd terugkomen. Er is een kans. Het is beter om hem 100% te krijgen door hem warm te houden dan hem naar Argentinië te sturen. Je zou de beste speler ter wereld kunnen zijn, de beste verdiener en je moet ook verantwoordelijk zijn voor je club waardoor je je salaris kon behouden, wat onmogelijk was bij Barcelona.” Behalve dat de voormalige Barcelona aan niemand verantwoording hoeft af te leggen als het om Argentinië gaat!

Rothen verdedigt PSG-leiderschap tegen Messi

Voormalig Paris Saint-Germain-middenvelder Jerome Rothen begrijpt niet dat Lionel Messi naar Argentinië kwam toen hij onlangs geblesseerd was, en hij miste de wedstrijden van Leipzig en Bordeaux. De Zesvoudige Gouden Bal zou hem zeer dankbaar moeten zijn.